- Adım
- abdullaj
- Cihazım
- m 5s
- Konular
- 2
Bende de bu lanet (mı 5s) cihazdan var. Ama cihaz mi5s plus romu ile calisiyor. inşallah en kısa sürede kurtulurum.
Hocam mi5s i satıp note 3 e geçmek bence degmez MI6 çok daha makul olur anca sizi memnun etsin Fiyat olarak biraz uçtu oda veya diger çinli arkadaşlar denenebilir meizu16 gibi veya Honor play gibi bu arada masik x romdan memnunmusunuz yani normal Rom a göre oyun performansi olsun stabil çalışması olsun nasıl ? ben şu anlık Pubg oynuyorum cihaz kağıt uzerinde 1080p oyunlarin içinden gecicek seviyede ama maalesef beni hayal kırıklığına ugratiyorMi5s i satıp mi note 3 alacaktım. Masik x rom attım . Gerek kalmadı. 4 saat net ekran süresi ve ortalama 24 saat bekleme ile sgk lı 4 çekirdek çalışanı ile şimdilik mutluyum.
Hocam şuan miui10 android 8 de 4 çekirdek aktif ama ben yıllardır rom işiyle uğraşıyorum fakat miui da girmedim bu işlere çünkü daha stabil çalışan bir rom görmedim illaki bir eksik oluyor ve ben çok takintiliyim bu konuda en ufak bir sıkıntıda soguyorum rom dan o yüzden hiç ellemedim mi5s i sadece geçende twrp yukleyip root yaptım 4 çekirdeği aktif edebilmek için sonrasında android 8 geldi 4 çekirdek aktif dediler onu yüklemek için sildim twrp ve root u anlican sadece oyunda değil mesele şuan ki miui dan çok memnunum kamera konusunda olsun diğer konularda olsun ama şu oyun meselesinde kasması yok mu beni kahrediyorBen önce eu rom android 6 olan sürüm yüklemiştim . Muhteşem mi5s geri dönmüştü. Tek istediğim bir kaç özellik olmayınca masik rom attım. Bana kalsa sadece oyun istiyorsanız , 4 çekirdek açık , hızlı stabil eu rom android 6 olan son sürümlerden birini yüklemek lazım.
Hocam tam ekranın tek hatası snapchat wp instagram gibi uygulamalarda kamera yakın çekiyorMi 5s'in yazılımından ziyade ekran-gövde oranına bağlı olarak ekranı çevreleyen kalın siyah çerçevelerde rahatsız etmeye başlamıştı. Mi 8 Lite'ı aldığım zaman tam ekran keyfine erişeceğim inşallah.