Yardım Artarak çalma/Ses sorunu mi6

Killswitch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raistlin
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
selamlar yeni aldığım mi 6 arandığım zaman artarak/yükselerek çalıyor bunu bir türlü düzeltemedim. ne ayarlar sekmesinde ne de telefona tıklayınca girilen ayarlar sekmesinde belirtilen ayarlar mevcut değil. muiu sürümü 8.2.2. kararlı

yardımcı olursanız çok sevinirim.

Killswitch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raistlin
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
hocam sizin için çok önemli ise bu durum
size tavsiyem cihazın botloader kilidini açıp eu rom yüklemeniz olacaktır

ya da global miui 9 sürümünü beklesem yeterli olur sanırım 15 - 20 güne gelecek sanırım

Oyla:

Killswitch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raistlin
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
O da olabilir
Ben olsam dayanamazdım :)
Karar sizin

konu dahilinde forumda mi6 ya bilgilendirme varsa yönlendirebilirseniz sevinirim. ilk defa kullanıyorum nasıl rom atılır botloader kilidi nasıl açılır pek fikrim yok açıkcası daha önce samsung kullanıyordum yardım için teşekkürler

Oyla:

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64
konu dahilinde forumda mi6 ya bilgilendirme varsa yönlendirebilirseniz sevinirim. ilk defa kullanıyorum nasıl rom atılır botloader kilidi nasıl açılır pek fikrim yok açıkcası daha önce samsung kullanıyordum yardım için teşekkürler

rica ederim

Xiaomi Mi6 mi6 ile ilgili bölümümüz

Rehber - Xiaomi Mi6 Global Kararlı v8 8.2.2.0 7.1 MI Flash ile ROM Kurulumu miflash ile ilgili rehberimiz

Rehber - Mİ5 TWRP ve Root Yöntemi [ Android Nougat ] eu rom için twrp yöntemi

kolay gelsin

iyi forumlar

Oyla:

dewvo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
mi5s
Konular
0
dayanin gardaslar geliyor miui 9 umuz. Az sabredelim

Oyla:

Erdgn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdogan
Cihazım
Mi6
Konular
0
Lanet olsun paranla rezil olmak bu olsa gerek 2000 lira para ver en sevdigin özellik sorunlu olsun kulaklık ses sorunu diyorum duyan yokmu diyorum nefret ettim telefondan mahkemeye gidicem olmadi ve bu sorunu yasayan herkes gitsin lütfen adamlar bizi sallamiyor biz neden sesiz kalalimki.
[doublepost=1510335947,1510335902][/doublepost]Lanet olsun paranla rezil olmak bu olsa gerek 2000 lira para ver en sevdigin özellik sorunlu olsun kulaklık ses sorunu diyorum duyan yokmu diyorum nefret ettim telefondan mahkemeye gidicem olmadi ve bu sorunu yasayan herkes gitsin lütfen adamlar bizi sallamiyor biz neden sesiz kalalimki.

Oyla:

muratmusluoglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
murat_musl
Cihazım
mı6
Konular
2
Lanet olsun paranla rezil olmak bu olsa gerek 2000 lira para ver en sevdigin özellik sorunlu olsun kulaklık ses sorunu diyorum duyan yokmu diyorum nefret ettim telefondan mahkemeye gidicem olmadi ve bu sorunu yasayan herkes gitsin lütfen adamlar bizi sallamiyor biz neden sesiz kalalimki.
[doublepost=1510335947,1510335902][/doublepost]Lanet olsun paranla rezil olmak bu olsa gerek 2000 lira para ver en sevdigin özellik sorunlu olsun kulaklık ses sorunu diyorum duyan yokmu diyorum nefret ettim telefondan mahkemeye gidicem olmadi ve bu sorunu yasayan herkes gitsin lütfen adamlar bizi sallamiyor biz neden sesiz kalalimki.
Son beta romunu kurdunuz mu orda düzeldi sorun diyorlar

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt