- Adım
- ahmet
- Cihazım
- Redmi Note 6 Pr
- Konular
- 6
hocam bunu 3 kez sıfırdan denedim açmıyor.Sıfırdan kurulum için son sürüm 29.11 yukluyebilirsin direk açması gerekli
hocam bunu 3 kez sıfırdan denedim açmıyor.Sıfırdan kurulum için son sürüm 29.11 yukluyebilirsin direk açması gerekli
26.11 sürümünde orengefox ile yükledim sorunsuz açıyor da neden böyle yaptılar 29.11 de anlamadımhocam bunu 3 kez sıfırdan denedim açmıyor.
bundan sonrakinde düzelir inşallah26.11 sürümünde orengefox ile yükledim sorunsuz açıyor da neden böyle yaptılar 29.11 de anlamadım
Ben twrp kullandım acaba ondan mı müsait olunca bir de orange ile deneyeyim.26.11 sürümünde orengefox ile yükledim sorunsuz açıyor da neden böyle yaptılar 29.11 de anlamadım
Merhaba rom indirme sayfasında archive kısmına tıklayıp Arrow-v12.0-tulip-COMMUNITY-20211126-GAPPS.zip bu sürümü indirip yüklemeyi denermisiniz orange Fox ile resimdeki gibi seçip wipe yapıp sonrasında format data yes yazıp sifirladiktan sonra recovery modunda reboot edip hafıza kartına attığınız romu yükleyip denermisinizhocalarım rom kuruyorum mi logosunda kalıyor neden ( romu flashlamadan önce fastboottan " fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img " kodunu girdim )
sayın hocam zaten o sürümü indirdimMerhaba rom indirme sayfasında archive kısmına tıklayıp Arrow-v12.0-tulip-COMMUNITY-20211126-GAPPS.zip bu sürümü indirip yüklemeyi denermisiniz orange Fox ile wipe yapıp sonrasında format data yes yazıp sifirladiktan sonra recovery modunda reboot edip hafıza kartına attığınız romu yükleyip denermisinizResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yukarda yazdığım şekilde denermisiniz 3-4 defa sildim yükledim baştan sorunsuz açılış veriyorsayın hocam zaten o sürümü indirdim
Hocam bende de aynısını hatayı verdi ama ben twrp kullandım siz orange Fox mu kullandınızsayın hocam zaten o sürümü indirdim
ikisini de denedim sayın hocamHocam bende de aynısını hatayı verdi ama ben twrp kullandım siz orange Fox mu kullandınız
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
romu art arda 4 defa mı kurdunuz ?Yukarda yazdığım şekilde denermisiniz 3-4 defa sildim yükledim baştan sorunsuz açılış veriyor