ArrowOS Splitly - OFFICIAL | Android 12

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dilimeftun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
6
Aynen fastboot atıyor bu defa
Hocam ben sorunu öğrendim. Yapımcısı ile konuştum. Sitede olanlar sıkıntılı olabiliyor. Telegram gruplarında paylaşılan beta sürümleri indirin dedi. Onun için 26.11 bile siteden indirdiğimizde hata verebiliyor. Telegramdan indirip kurdum sıkıntı olmadı. Onun dışında sitede günlük verilenler sadece ön yuklenenlermis telefonun açması zor. Artık beta olarak telegramdan paylaşılanlari indirip kurcam.

cepkutusu

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
12
Hocam ben sorunu öğrendim. Yapımcısı ile konuştum. Sitede olanlar sıkıntılı olabiliyor. Telegram gruplarında paylaşılan beta sürümleri indirin dedi. Onun için 26.11 bile siteden indirdiğimizde hata verebiliyor. Telegramdan indirip kurdum sıkıntı olmadı. Onun dışında sitede günlük verilenler sadece ön yuklenenlermis telefonun açması zor. Artık beta olarak telegramdan paylaşılanlari indirip kurcam.
Beta 5 bekliyecegiz ara ara stabil çıkanları önceden yukluyordu günlük güncellemeleri üstüne aynen yapımcı bende yazdım goggle drive link attı oda zaten yüklü olan sürüm bekliyecez artık

dilimeftun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
6
Beta 5 bekliyecegiz ara ara stabil çıkanları önceden yukluyordu günlük güncellemeleri üstüne aynen yapımcı bende yazdım goggle drive link attı oda zaten yüklü olan sürüm bekliyecez artık
İsterseniz Ana sayfaya da o linki ekleyin çünkü diğer linki tıklayıp indirlenler hata alır

miço40

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Miraç
Cihazım
Note 6 pro
Konular
6
Telegram grubunun linkini atar mısınız ben bulamadım da

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cepkutusu

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
12
Offical sürüme guncellenmistir

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Bug veya bilinen bir sorun var mı arkadaşlar son sürümde... Çok memnun olsam da rog EOL güvenlik patch ve uygulama sürümleri Androis bileşenleeri sürüm yükselttikce hata vermeye ve sorun çıkarmaya meyilli. Ciddi şekilde geçmeyi düşünüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt