rom linkleri silinmiş.
Ben yeni indirdim. Şimdi tekrar denedim iniyor. Ama Netflix kullanıyorsan kurmanı tavsiye etmem. Poco x3 için en iyi rom Endonezya stock rom. Pil ve performans olarak. Gerisi hikayekendi sitesinde rom linkleri silinmiş. download dedikten sonra ndirme işlemini başlatamıyorsun
Geçtiğimiz aylarda kullanıyordum arrow, netflixle ilgili bir sorun yoktu. Karşılaştığınız hata tam olarak neydi?Ben yeni indirdim. Şimdi tekrar denedim iniyor. Ama Netflix kullanıyorsan kurmanı tavsiye etmem. Poco x3 için en iyi rom Endonezya stock rom. Pil ve performans olarak. Gerisi hikaye
Filmi ilk açtığında yada ileri veya geri aldığında sanki bozuk cd den izlemiş gibi görüntü bozuluyor. Bir süre sonra düzeliyor. Xda forumunda da bir çok kişi aynı sorundan muzdarip.Geçtiğimiz aylarda kullanıyordum arrow, netflixle ilgili bir sorun yoktu. Karşılaştığınız hata tam olarak neydi?
endonezya stock rom diğer stock rom lara göre daha stabil kabul ediyorum fakat miui rom ları bana fazla dolu geliyor. gereksiz kodlar uygulamalar gibi. bu nedenle aosp rom yüklediğimde cihaz hafiflemiş gibi hissediyorumBen yeni indirdim. Şimdi tekrar denedim iniyor. Ama Netflix kullanıyorsan kurmanı tavsiye etmem. Poco x3 için en iyi rom Endonezya stock rom. Pil ve performans olarak. Gerisi hikaye