Önerilen bir fw sürümü yok eski sürümlerde öyleydi. Artık yeni romlar ve güncellenen eski romlar fw sürümü belirlemiyorlar. Şuan son sürüm 12.0.6 . Fw de sıkıntı yoksa hepsiyle sorunsuz çalışacaktır. Güncel kurmak en mantıklısıHocam Arrow yeni sürümü hangi firmware ile daha sorunsuz 12.0.4 mü ?
POCO X3 NFC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım hocam çağrı kaydı çalışmıyor hiç bir şekildeÖnerilen bir fw sürümü yok eski sürümlerde öyleydi. Artık yeni romlar ve güncellenen eski romlar fw sürümü belirlemiyorlar. Şuan son sürüm 12.0.6 . Fw de sıkıntı yoksa hepsiyle sorunsuz çalışacaktır. Güncel kurmak en mantıklısı
Arrowda ben kullanıyorum hocam çalışıyor Axet's modülüAnladım hocam çağrı kaydı çalışmıyor hiç bir şekilde
Bende kaydediyor gözüküyor ama ses gelmiyor dinlerken bir sürü rom indirdim hocam hepsini kurup deneyecem bakalım madem bozduk bi kere Eu romu en azından tadı çıksınArrowda ben kullanıyorum hocam çalışıyor Axet's modülü
İlginç ben test ettiğimde sorunsuz çalışıyordu modül. Arrowdan daha iyisi yok hocam benim için şuan olan romlardan Octavi denedim sistem çok iyi akıcılığı vs ama sanki beta da gibi,tuhaf buglar oluyor. Yakında düzeltirler. Ben Arrow geri dönüyorumBende kaydediyor gözüküyor ama ses gelmiyor dinlerken bir sürü rom indirdim hocam hepsini kurup deneyecem bakalım madem bozduk bi kere Eu romu en azından tadı çıksın
Bug konusunda kesinlikle haklısınız hocam banada bir eksiklik var gibi geldi PixyOs a geçtim şimdi o da güzel sade ama kamera çalışmıyor Gcam sizin dediğiniz şekilde kurdum ama yine de hata veriyor kapanıyor sanırım bunda da kalmayacağım Evolution ve birkaç rom daha kurmayı denedim ama Orange kurulum sırasında zip hatası verdi sürekliİlginç ben test ettiğimde sorunsuz çalışıyordu modül. Arrowdan daha iyisi yok hocam benim için şuan olan romlardan Octavi denedim sistem çok iyi akıcılığı vs ama sanki beta da gibi,tuhaf buglar oluyor. Yakında düzeltirler. Ben Arrow geri dönüyorum
Eski romlar kurmayın hocam şuan güncel romlar,arrow,crdroid,rr,pixyos,nitrogenos. Official olanları söylüyorum. Çok yakında pixel experience gelecek official yine. Pixyde kamera çalısmaması çok tuhaf daha önceki sürümünü kullanmıştım. Aldığınız hata tam nedir orangefoxta ekran görüntüsü olursa belki yardım edebilirimBug konusunda kesinlikle haklısınız hocam banada bir eksiklik var gibi geldi PixyOs a geçtim şimdi o da güzel sade ama kamera çalışmıyor Gcam sizin dediğiniz şekilde kurdum ama yine de hata veriyor kapanıyor sanırım bunda da kalmayacağım Evolution ve birkaç rom daha kurmayı denedim ama Orange kurulum sırasında zip hatası verdi sürekli
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ShapeShiftOs kurdum hocam çok ama çok akıcı özelleştirmeleri de hoşuma gitti error olayı sanırım firmware kaynaklı önce eu rom kurdum sonra bütün romlar kurulmaya başladı bir aksilik çıkmaz ise bu romda kalacağım gerçekten çok beğendimEski romlar kurmayın hocam şuan güncel romlar,arrow,crdroid,rr,pixyos,nitrogenos. Official olanları söylüyorum. Çok yakında pixel experience gelecek official yine. Pixyde kamera çalısmaması çok tuhaf daha önceki sürümünü kullanmıştım. Aldığınız hata tam nedir orangefoxta ekran görüntüsü olursa belki yardım edebilirim