Uyumlu halbuki hani diyecektim MIUI 12 falan kullanıyorsanız belki ondandır diyecektim ama alakası yok gibi duruyor. Neyse hocam hele bir bitireyim sizin sorununda çözeceğizMui 11.1.2 global kararlı
Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam pek bir şey yapmıyoruz aslında sadece türkçeleştiriyoruz gerçi o bile vakit alıyorLink bekleyenler arasına takip yorumu bırakarak girip, gelmişken şimdiden ellerinize sağlık diyelim hocam![]()
Çok teşekkürler hocamKolay gelsin, her işin bir başlangıcı vardır hocam. Güzel bir tema yapacağınıza inanıyorsanız ki inanıyorsunuz şimdiden hayırlı olsun. Başarılar diliyorum.
Bu son tema türkçeleştirmem olacak sanırım türkçeleştirmektense kendi temamı yaparım daha iyi gibi düşünüyorumMesleğim zaten grafikerlik mesleğimide bu işe kattığım zaman inanılmaz çalışmalar çıkaracağıma inandığım için 0 dan güzel bir tema tasarımı yapmak istiyorum ufakta yardımlar alarak agit77 burada sanırım sizden destek alacağım elinizdeki işler bittikten sonra olabilir yardımcı olmak isterseniz açığım böyle şeylere hocam
Neyse fazla uzatmadan temadan ufak görüntüler paylaşacağım her yeri ingilizce olduğu için ve ingilizce kullanınca çakma gibi durduğu için rahatsız oluyorum böyle düşünende tek ben değilimdir kesinlikle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Not: 2 güne eklerim linkleri muhtemelen
Temayı yarın yani bugün akşam ya da gece saatlerinde paylaşmayı düşünüyorum..
Varolun hocam birbirimize birşeyler katmamız gerekli yoksa nasıl gelişirizmeslektaş olarak tabiki her konuda yardımcı olmaya çalışırım meslektaş olmasanız bileamacımız bir birimize yardımcı olmak bilgi paylaştıkça çoğalır dememişler boşuna hocam. Başarılarınızın devamını dilerim şimdiden
Teşekkürler hocamEllerinize sağlık hocam![]()
Beklemede kalın akşam ya da gece link burada olacakEmeğinize sağlık hocam bekliyoruz
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi