Sizi alkışlıyorum mod kardeşim. Nerede gerçeklerden bahseden varsa, hele hele nerede KİTAP OKUYUN yazıyorsa silin.
Elbette ki mesajınızın düzenlenmesi kitap okuma tavsiyeniz ile ilgili değildi. En iyi ihtimalle düşünelim... Karşınızdakinin psikiyatrik durumunu analiz edebilecek yeterliliğe ve tıp eğitimine sahip olsanız dahi bu analizinizin sonucunu forum içerisinde herkese açık bir şekilde ve karşınızdakinin rızasını almadan paylaşmanız tıp etiğine aykırı olduğu için forumumuzda bulunmaması gereken bir içerik olurdu ve kaldırılırdı. Bu seçenek dışındaki diğer tüm varsayımlar ise mesajınızın muhatabına hakaret ettiğiniz sonucunu doğurur ki ben iyi niyet karinesini bozmadan en iyi seçeneği göz önüne alarak sadece mesajınızı düzenlemiştim. Oysa ki son mesajınızda silinen bölümleri incelemediğiniz görünüyor ki bu durum da ayrıntılı analizler yapabilme kapasitesine sahip bir tıp doktorunun gözünden kaçamayacak kadar önemliydi. Bu nedenle daha önce silinen mesajınızın içerisinde yer alan ifadeleri "bir analiz" değil "hakaret" olarak değerlendirerek
forum kurallarımız içerisinde yer alan hakaret başlığı gereği hesabınıza ceza uyguluyorum.
Diğer silinen bölümlerde yer alan ve muhatabınızı gündelik alışkanlıkları nedeniyle hakir görme, hakaret etme, belirli bir cihaz kullanıcılarının sosyoekonomik durumlarını ve ait oldukları toplumsal grubu aşağılama içeren ifadeleriniz yeniden değerlendirildiğinde ve yazdıklarınıza ait her hangi bir pişmanlık göstermediğiniz göz önüne aldığınızda forum cezanızın sürekli hale getirilmesi çok daha uygun oluyor...
Forum kurallarımız
2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir