Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomArkadaşlar note 10 pro için en iyi pil performansı olan rom hangisi
Aslında sadece 5 saattir kullanıyorum. EAA/Global gibi romlarda google servislerine daha çok entegre uygulama var. Bu nedenle biraz daha çok enerji harcaması muhtemel ancak getirdiği faydaların yanında bu çok önemsenmez diye tahmin ediyorum. İzlediğim videolarda pixelOSda 9saat 40dk SOT alındığını gördüm. Ancak ekrana çift tıkla uyut, çift tıkla uyandır özellikli bir Rom bulmaya çalışıyorum, CorvusOS vS4.1 iyi gibi duruyor bu nedenle.
önceki versiyonlarında bu dedikleriniz olabilir doğrudur hatta bende o tarz sıkıntılar yaşamıştım ama ben şuan en son ve bir önceki sürümü için konuşuyorum hatasız on numara diye hem şarjı iyi kullanıyor hemde çok stabil akıcı takıntısız çalışıyor son olarak ben lineage os romunun android 13 sürümü gelmiş en son ben ona geçtim çok memnunum
tabiki var şarjı yine 90 ları geçene kadar hızlı şarj ediyor sonra yavaşlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar tamda crdroid in android 13 çıkarmasını bekliyorken lineage os çıkarmıştı onun romuna geçmiştim şimdi baktım crdroid android 13 çıkarmış taze taze buyrun yüklemek isteyen alsın bi önceki ve ondan önceki sürümleri çok iyiydi buda android 13 olmuş kesin çok iyidir ama ben şuan rom değiştiremicem
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
önceki versiyonlarında bu dedikleriniz olabilir doğrudur hatta bende o tarz sıkıntılar yaşamıştım ama ben şuan en son ve bir önceki sürümü için konuşuyorum hatasız on numara diye hem şarjı iyi kullanıyor hemde çok stabil akıcı takıntısız çalışıyor son olarak ben lineage os romunun android 13 sürümü gelmiş en son ben ona geçtim çok memnunum
tabiki var şarjı yine 90 ları geçene kadar hızlı şarj ediyor sonra yavaşlıyor
arkadaşlar tamda crdroid in android 13 çıkarmasını bekliyorken lineage os çıkarmıştı onun romuna geçmiştim şimdi baktım crdroid android 13 çıkarmış taze taze buyrun yüklemek isteyen alsın bi önceki ve ondan önceki sürümleri çok iyiydi buda android 13 olmuş kesin çok iyidir ama ben şuan rom değiştiremicem
PixelOS'un bugün çıkan A13 romunu yükledim. Sonunda MIUI camera geldi hem de süper geldi Leica kamera eklenmiş. Bir sürü özelliği var.
PixelOS neredeyse hiç özelleştirme sunmuyor ama performans ve pil olarak çok iyi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
kardeşim son olarak lineage os android 13 var kasım 8 güncellemesi ona geçtim ısınma yok stabilite çok iyi bataryaya baya iyi davranıyor çok akışkan şuan her açıdan bana çok iyi geldi tavsiye ediyorum yukarda verdiğim crdroid romları çekmenize gerek yok zaten crdroid android 13 versiyonu hem ısınma hem şarj sorunu hemde başka sorunlar çıkarmıştı aynı gün değiştirmiştim arkasına pixel extendet android 13 romu vardı onuda deneyim demiştim ondada aynı ısınma ve şarj sorunları yaşamıştım yine 1 gün sonra bu roma geçtim şuan hiçbir sıkıntı yok makinede ısınma bataryayı emme yada programlara tıkladığımda açıp geri kapatma gibi sorunlar hiç yok tavsiye ediyorum bunu kullanın linkinide bırakıyorum
kardeşim son olarak lineage os android 13 var kasım 8 güncellemesi ona geçtim ısınma yok stabilite çok iyi bataryaya baya iyi davranıyor çok akışkan şuan her açıdan bana çok iyi geldi tavsiye ediyorum yukarda verdiğim crdroid romları çekmenize gerek yok zaten crdroid android 13 versiyonu hem ısınma hem şarj sorunu hemde başka sorunlar çıkarmıştı aynı gün değiştirmiştim arkasına pixel extendet android 13 romu vardı onuda deneyim demiştim ondada aynı ısınma ve şarj sorunları yaşamıştım yine 1 gün sonra bu roma geçtim şuan hiçbir sıkıntı yok makinede ısınma bataryayı emme yada programlara tıkladığımda açıp geri kapatma gibi sorunlar hiç yok tavsiye ediyorum bunu kullanın linkinide bırakıyorum
aosp romları bende genelde sevmiyorum aslında ama akışkan takılma kopma falan yapmıyor mıuı romu çok seviyorum ama çok kasıyor dolayısıyla takılmalar yapıyor ve sonuç olarak pilide iyi kullanmıyor bu arada mıuı rom tabanlı stabil ve pili iyi kullanan rom varsa bende tavsiye alabilirim arkadaşlar bayadır hiç yüklemiyorum olurya belki iyi bi rom çıkmıştır deneyebiliriz
aosp romları bende genelde sevmiyorum aslında ama akışkan takılma kopma falan yapmıyor mıuı romu çok seviyorum ama çok kasıyor dolayısıyla takılmalar yapıyor ve sonuç olarak pilide iyi kullanmıyor bu arada mıuı rom tabanlı stabil ve pili iyi kullanan rom varsa bende tavsiye alabilirim arkadaşlar bayadır hiç yüklemiyorum olurya belki iyi bi rom çıkmıştır deneyebiliriz
Merhabalar arkadaşlar İlk olarak aosp romlardan corvus kurdum Çok güzel ve hızlı bir romdu ancak Android autoda problem yaşayınca değiştirmek zorunda kaldım Sonrasında bir kaç rom denedim son olarak Miui mint denemek için kurdum ama memnun kaldım Hız ve stabilitesi güzel Takılma donma yok...
forum.miuiturkiye.net
Bu konudaki rom pil konusunda oldukça iyi hocam. Gares edition tavsiye ederim. Çoğu uygulama sistemden kaldırılmış. Kullanmak istediğiniz var ise APK olarak tekrar yükleyebilirsiniz ya da marketten alternatif uygulamalar yükleyebilirsiniz.
AOSP romlar kadar akıcı değil ama custom MIUI romlara göre performansı iyi.