Rom Arkadaşlar eea son sürüm nasıl ya da 12.5

Darqos

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
10

crDroid riceDroid CherishOS v4.2 vb..​

aosp romlar akıcı evet ama miui tercıhımdır
Hocam ben de Aosp rom yüklemeyi düşünüyordum , Mıuı global 13.0.15 te 6 saat ekran süresi alıyorum
Yüklemeyi düşündüğüm romlar ( Crdroid-Pixel OS 13 -Pixel Experience) dir, yorumlarsanız sevinirim.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Hocam ben de Aosp rom yüklemeyi düşünüyordum , Mıuı global 13.0.15 te 6 saat ekran süresi alıyorum
Yüklemeyi düşündüğüm romlar ( Crdroid-Pixel OS 13 -Pixel Experience) dir, yorumlarsanız sevinirim.
uslanmaza hocam yine cevap verir ama ben de kendi tecrübelerimi paylaşayım.
Crdroid çok sevdiğim romlardan birisidir. A11 ve A12 sürümleri oldukça iyiydi ama son çıkan sürümlerde hep sorunlar yaşadım maalesef. A13 sürümde düzelmiştir belki denemedim. PixelOS oldukça performanslı bir rom. Pil performansı da iyi ama özelleştirme adına bir şey yok maalesef. Pixel Experience ise normal versiyonu PixelOS gibi, Plus olanı nispeten daha çok özelleştirme imkanı veriyor.
Genel olarak bu üç rom da başarılı ama bu sizin kullanım alışkanlığınıza da bağlı.
Ben MIUI kamera olmayan rom kullanamıyorum. Gcam güzel değil. Bu yüzden MIUI kamera önyüklü gelen romları yüklüyorum. PixelOS şu an Leica MIUI kamera bulunduruyor ve oldukça başarılı.
Bunların haricinde Ricedroid ve Corvus 4.1 romunu da deneyebilirsiniz.
Aslında en doğrusu ilginizi çeken romları tek tek yükleyip sizin denemeniz olacaktır :)
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

seksek16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi9t
Konular
5
ricedroid deneyin hocam memnun kalırsınız muhtemelen

Darqos

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
10
uslanmaza hocam yine cevap verir ama ben de kendi tecrübelerimi paylaşayım.
Crdroid çok sevdiğim romlardan birisidir. A11 ve A12 sürümleri oldukça iyiydi ama son çıkan sürümlerde hep sorunlar yaşadım maalesef. A13 sürümde düzelmiştir belki denemedim. PixelOS oldukça performanslı bir rom. Pil performansı da iyi ama özelleştirme adına bir şey yok maalesef. Pixel Experience ise normal versiyonu PixelOS gibi, Plus olanı nispeten daha çok özelleştirme imkanı veriyor.
Genel olarak bu üç rom da başarılı ama bu sizin kullanım alışkanlığınıza da bağlı.
Ben MIUI kamera olmayan rom kullanamıyorum. Gcam güzel değil. Bu yüzden MIUI kamera önyüklü gelen romları yüklüyorum. PixelOS şu an Leica MIUI kamera bulunduruyor ve oldukça başarılı.
Bunların haricinde Ricedroid ve Corvus 4.1 romunu da deneyebilirsiniz.
Aslında en doğrusu ilginizi çeken romları tek tek yükleyip sizin denemeniz olacaktır :)
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Çok teşekkür ederim.

Üst Alt