Leica kamera var. Bayağı güzel. Rom genel olarak oldukça performanslı ama neredeyse hiç özelleştirme yokPixelos nasıl
Ricedroid yükledim. Aynı kamera var ve özelleştirmeler de varSade anladım![]()
hangi sürümü denediniz acabaRicedroid yükledim. Aynı kamera var ve özelleştirmeler de varPerformans olarak güzel. Bazı yerler ingilizce kalmış, sorun değilse deneyebilirsin
V8.5 27.11.2022 tarihinde çıkan. Kısaca son çıkanhangi sürümü denediniz acaba
Hocam ben de Aosp rom yüklemeyi düşünüyordum , Mıuı global 13.0.15 te 6 saat ekran süresi alıyorumcrDroid riceDroid CherishOS v4.2 vb..
aosp romlar akıcı evet ama miui tercıhımdır
uslanmaza hocam yine cevap verir ama ben de kendi tecrübelerimi paylaşayım.Hocam ben de Aosp rom yüklemeyi düşünüyordum , Mıuı global 13.0.15 te 6 saat ekran süresi alıyorum
Yüklemeyi düşündüğüm romlar ( Crdroid-Pixel OS 13 -Pixel Experience) dir, yorumlarsanız sevinirim.
ricedroid deneyin hocam memnun kalırsınız muhtemelenHocam ben de Aosp rom yüklemeyi düşünüyordum , Mıuı global 13.0.15 te 6 saat ekran süresi alıyorum
Yüklemeyi düşündüğüm romlar ( Crdroid-Pixel OS 13 -Pixel Experience) dir, yorumlarsanız sevinirim.
Çok teşekkür ederim.uslanmaza hocam yine cevap verir ama ben de kendi tecrübelerimi paylaşayım.
Crdroid çok sevdiğim romlardan birisidir. A11 ve A12 sürümleri oldukça iyiydi ama son çıkan sürümlerde hep sorunlar yaşadım maalesef. A13 sürümde düzelmiştir belki denemedim. PixelOS oldukça performanslı bir rom. Pil performansı da iyi ama özelleştirme adına bir şey yok maalesef. Pixel Experience ise normal versiyonu PixelOS gibi, Plus olanı nispeten daha çok özelleştirme imkanı veriyor.
Genel olarak bu üç rom da başarılı ama bu sizin kullanım alışkanlığınıza da bağlı.
Ben MIUI kamera olmayan rom kullanamıyorum. Gcam güzel değil. Bu yüzden MIUI kamera önyüklü gelen romları yüklüyorum. PixelOS şu an Leica MIUI kamera bulunduruyor ve oldukça başarılı.
Bunların haricinde Ricedroid ve Corvus 4.1 romunu da deneyebilirsiniz.
Aslında en doğrusu ilginizi çeken romları tek tek yükleyip sizin denemeniz olacaktır
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.