- Adım
- Remzi
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 10
Teşekkür ederimricedroid deneyin hocam memnun kalırsınız muhtemelen
Teşekkür ederimricedroid deneyin hocam memnun kalırsınız muhtemelen
HOCAM aosp rom ne kadar önersemde sizin hosunuza gidicek rom bulmanız lazım belki benım hoşuma giden özelikler sizin hoşunuza gitmez dimi hocam meselah bunlara bakabilirisniz Ricedroid ve Corvus 4.1 dotos romda akıcı güzel benim en cok sevidğim rom bu hocam denıyebilirsiniz project elixrHocam ben de Aosp rom yüklemeyi düşünüyordum , Mıuı global 13.0.15 te 6 saat ekran süresi alıyorum
Yüklemeyi düşündüğüm romlar ( Crdroid-Pixel OS 13 -Pixel Experience) dir, yorumlarsanız sevinirim.
hocam güzel anlatmısınız tebrik ederim cok az biraz daha yazsaydınuslanmaza hocam yine cevap verir ama ben de kendi tecrübelerimi paylaşayım.
Crdroid çok sevdiğim romlardan birisidir. A11 ve A12 sürümleri oldukça iyiydi ama son çıkan sürümlerde hep sorunlar yaşadım maalesef. A13 sürümde düzelmiştir belki denemedim. PixelOS oldukça performanslı bir rom. Pil performansı da iyi ama özelleştirme adına bir şey yok maalesef. Pixel Experience ise normal versiyonu PixelOS gibi, Plus olanı nispeten daha çok özelleştirme imkanı veriyor.
Genel olarak bu üç rom da başarılı ama bu sizin kullanım alışkanlığınıza da bağlı.
Ben MIUI kamera olmayan rom kullanamıyorum. Gcam güzel değil. Bu yüzden MIUI kamera önyüklü gelen romları yüklüyorum. PixelOS şu an Leica MIUI kamera bulunduruyor ve oldukça başarılı.
Bunların haricinde Ricedroid ve Corvus 4.1 romunu da deneyebilirsiniz.
Aslında en doğrusu ilginizi çeken romları tek tek yükleyip sizin denemeniz olacaktır
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Pixel OS 13 yükledim , gayet akıcı ve stabil rom şuanlık bununla devam edeceğim , sonrasında Farklı romlar da deneyeceğim teşekkür ederimHOCAM aosp rom ne kadar önersemde sizin hosunuza gidicek rom bulmanız lazım belki benım hoşuma giden özelikler sizin hoşunuza gitmez dimi hocam meselah bunlara bakabilirisniz Ricedroid ve Corvus 4.1 dotos romda akıcı güzel benim en cok sevidğim rom bu hocam denıyebilirsiniz project elixr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam güzel anlatmısınız tebrik ederim cok az biraz daha yazsaydın
En iyisi deneme yanılma yolu ile yola devam mı?Pixel OS 13 yükledim , gayet akıcı ve stabil rom şuanlık bununla devam edeceğim , sonrasında Farklı romlar da deneyeceğim teşekkür ederim
Deneme yanılma elbette. Aynı rom farklı cihazlarda farklı performans verebiliyor. Ya da kullanım alışkanlığına göre değişiyor. Bu yüzden denemek en güzeli.En iyisi deneme yanılma yolu ile yola devam mı?
Yoksa önerilere göre devam etmek mi?
Göre değilEn iyisi deneme yanılma yolu ile yola devam mı?
Yoksa önerilere göre devam etmek mi?