Yardım Arka cam değişimi

Ugurkose57

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur köse
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Merhaba dostlar

Poco f2 pro cihazimi yere düşürdüm. Arka cam kirildi. Fakat internetten araştırdım bir türlü detisim için yer bulamadım. Başına gelen varmı foyati nedir serviste yardımcı olur musunuz.

fuzuuli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi 9t pro
Konular
3
Bende de mor renk var. Cam değil metal gibi benimki de. Hatta tekrar kontrol ettim kesin metal. Aliminyum olabilir.

Oyla:

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi
Konular
15
benimde mor renk arkadaş niye bu kadar ısrar etmiş cam diye anlamadım bu camsa ben bişey bilmiyorum cam ile alakası yok

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arka kapak cam mı değil mi sorusunu Mi5 ilk çıktığı dönemde de yaşamıştık. Cam gibi görünmüyordu ama fabrika verileri cam diyordu. En sonunda bir mi5'in arka kapağını kırarak test etmiş ve kesin sonuca ulaşmıştık :D

Oyla:

freewill

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
irfan
Cihazım
mi max 2
Konular
0
Hocam arka kapak hissiyatları aynı mı, farklı mı? buradaki arkadaşlar renklerin hepsinin arkası cam diyorlar da onları da bilgilendirmiş olalım

farklı dostum. Şimdi de grisini aldım o da mat ve cam değil. Sanırım mavi ve beyaz camken mor ve gri renkler plastik kapak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam arka kapak hissiyatları aynı mı, farklı mı? buradaki arkadaşlar renklerin hepsinin arkası cam diyorlar da onları da bilgilendirmiş olalım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son düzenleme:
Oyla:

Ömür Kaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömür
Cihazım
POCO F2 PRO
Konular
7
Arka kapak cam mı değil mi sorusunu Mi5 ilk çıktığı dönemde de yaşamıştık. Cam gibi görünmüyordu ama fabrika verileri cam diyordu. En sonunda bir mi5'in arka kapağını kırarak test etmiş ve kesin sonuca ulaşmıştık :D

Anlamak için birinin cihazı kırmasını bekleyeceğiz demek xD

Oyla:

hedehede81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
na
Konular
1
arkadaşlar bende de mor renk var, matlaştırılmış cam var cihazda. gri renk de aynı şekilde cam. uzun tırnağınızla tıklayınca cam sesi alabilirsiniz. zaten şöyle düşünün, metal arka kapakla cam arka kapağın sinyal geçirimi çok farklıdır, firma ya farklı renkler için farklı anten yerleşimi yapmak zorunda çerçeveye ki mümkün değil, ya da atıyorum benim beyaz renk var kablosuzu daha iyi çekiyor gibi durumlar olur ki bu da mümkün değil. Bu modele özel değil, Xiaomi daha önceki modellerde de kullandı matlaştırılmış cam.

Oyla:

Ömür Kaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömür
Cihazım
POCO F2 PRO
Konular
7
arkadaşlar bende de mor renk var, matlaştırılmış cam var cihazda. gri renk de aynı şekilde cam. uzun tırnağınızla tıklayınca cam sesi alabilirsiniz. zaten şöyle düşünün, metal arka kapakla cam arka kapağın sinyal geçirimi çok farklıdır, firma ya farklı renkler için farklı anten yerleşimi yapmak zorunda çerçeveye ki mümkün değil, ya da atıyorum benim beyaz renk var kablosuzu daha iyi çekiyor gibi durumlar olur ki bu da mümkün değil. Bu modele özel değil, Xiaomi daha önceki modellerde de kullandı matlaştırılmış cam.
Eğer öyleyse çok kötü olmuş, bu hissiyat kalitesiz bir cihazmış gibi. Keşke her cihazda direkt cam kullansalar

Oyla:

Ömür Kaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömür
Cihazım
POCO F2 PRO
Konular
7
Ben kırdım bugün inşaatta çalışırken cammış görünüşe aldanmayın dağıldı gitti angel~~
Geçmiş olsun, neden böyle bir cam koyarlar anlamış değilim, camın zaten önemli olan premium hissiyatı bu şekilde hissiyat falan brakmamışlar.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Geçmiş olsun, neden böyle bir cam koyarlar anlamış değilim, camın zaten önemli olan premium hissiyatı bu şekilde hissiyat falan brakmamışlar.
Sizin tezler de yalan oldu hocam giggle~~ Ha cama ha plastik, keyfini çıkartın.
Can123im çok geçmiş olsun hocam.

Oyla:
Üst Alt