Sohbet Aranıza Tekrar Katıldım :)

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Selamün aleyküm arkadaşlar. Forum da en sıkıntılı dediğimiz Mi 8 Se cihazi kullanırken elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ve bazen yorum bazen konu bazen ROM denemeleri ile bir noktaya geldik daha sonra çok bunaldım ve sattım :( uzun bir süredir Samsung ve Huawei kullandım dayanamadım tekrar aranıza Mi Note 10 ile katılıyorum. Umarım Mi 8 Se gibi sorunlar yaşamam :) cihaz ilk izlenim mükemmel tasarım kullanım ve özellikleri memnun ediyor. Cihazla alakalı bilmem gereken şeyler varsa sizlerden de bu konuda rica etmiş olayım herkese hayırlı pazarlar clap~~

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Selamün aleyküm arkadaşlar. Forum da en sıkıntılı dediğimiz Mi 8 Se cihazi kullanırken elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ve bazen yorum bazen konu bazen ROM denemeleri ile bir noktaya geldik daha sonra çok bunaldım ve sattım :( uzun bir süredir Samsung ve Huawei kullandım dayanamadım tekrar aranıza Mi Note 10 ile katılıyorum. Umarım Mi 8 Se gibi sorunlar yaşamam :) cihaz ilk izlenim mükemmel tasarım kullanım ve özellikleri memnun ediyor. Cihazla alakalı bilmem gereken şeyler varsa sizlerden de bu konuda rica etmiş olayım herkese hayırlı pazarlar clap~~
Ben de mi note 10 lite kullanıyorum hocam mi 8 lite'dan geçtim aşırı memnunum ben de. Telefonlarımızın aralarındaki tek fark kamera o yüzden sizin nasıl hissettiğinizi anlayabiliyorum telefonu kullanırken. Hayırlı olsun hocam :)

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Kaldığınız yerden devam o zaman hocam ;)

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoş geldiniz Hocam Cihazınız Hayırlı olsun
Teşekkür ederim <3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de mi note 10 lite kullanıyorum hocam mi 8 lite'dan geçtim aşırı memnunum ben de. Telefonlarımızın aralarındaki tek fark kamera o yüzden sizin nasıl hissettiğinizi anlayabiliyorum telefonu kullanırken. Hayırlı olsun hocam :)
Mi 8 Se ye ,Mi 8 Lite dan geçmiştim baya iyi anlıyoruz birbirimizi yn~~

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Sizleri de özledim hocam <3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Murat hocam mi 9 ve mi 8 Se de baya iyi sohbetlerimiz olurdu sizi de özledim <3hi~~
Evet hocam bende sizi özledim. İsmim Murat değil burada. Umut Furkan. :)

Üst Alt