Artık çok geç hocamHocam aman hocam, yapmayın iyiyiz. Mi 8 Lite kullanıcıları has kullanıcıdır. Gelen gideni aratır.
Ben cihazımdan memnunum hocam, cihaz değişimi yapacak olsaydım alacağım cihaz s10lite olurdu, cihaz lite ama sdm 855 var, samsungda sdm işlemciye denk gelmek zorSave_Mi hocam bı biz mi kaldık ne Mi 8 Lite ile
Devam diyorsunuz demek hocam. Ben de 2 yıl kullanırım gibi , sonrasında büyüklere iterim cihazı. Benim de Samsung S serisi hoşuma gidiyor ama deli para TR şartlarında. Her gün fiyatlar artıyor, bu gidişle General Mobile alacak hale geleceğizBen cihazımdan memnunum hocam, cihaz değişimi yapacak olsaydım alacağım cihaz s10lite olurdu, cihaz lite ama sdm 855 var, samsungda sdm işlemciye denk gelmek zor
Malesef öyle hocam, Samsung S serisi ve Note serisi güzel ama fiyatlar tuzlu, günümüzde xiaomi de pek aşağı kalmıyor fiyat konusunda.Devam diyorsunuz demek hocam. Ben de 2 yıl kullanırım gibi , sonrasında büyüklere iterim cihazı. Benim de Samsung S serisi hoşuma gidiyor ama deli para TR şartlarında. Her gün fiyatlar artıyor, bu gidişle General Mobile alacak hale geleceğiz
Nickname e bakarak hep murat diye düşünmüştüm Mustafa hocam ben de memnun oldumEvet hocam bende sizi özledim. İsmim Murat değil burada. Umut Furkan.
Teşekkür ederimAramıza hoş geldiniz, cihazınızı iyi günlerde kullanırsınız inşallah
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xiaomi kendine çok alıştırdı. Türkiye de başka markalarda bu özellikte ve tasarım da bu fiyatlarda bulmak zor oluyor. Oneplus da güzel ama fiyatları tuzlu Samsung ve iPhone kaliteli iki büyük marka ama yersiz bi pahalılık var. Tekrar Xiaomi alırım diye gitmedim ama dükkandan elimde Xiaomi ile çıktımtilkinin dönüp dolaşıp geri geleceği yer kürkçü dükkanıdır diye boşuna dememişler, hoşgeldiniz tekrardan