Yardım Arama ve SMS arayüzü

Akcandan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
1
Merhaba mi 9 Lite telefonu yeni aldım , inceleme videolarında dikkat etmemiştim arama ve SMS kısmı android arayüzü ve çok kötü bunu miu arayüzüne çeviremedim galiba global sürümler böyleymiş , bildiğiniz bir yöntem veya bunu düzeltmek için güzel bir launcher vs varmı ?

Son düzenleme:

tugrul.gdkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Muhasebeci
Konular
50
Siz de Global EAA Rom yuklu anladigim kadariyla eea romlar avrupa birligi ulkelerine ozel romlardir.ondan sebep mi nin kendi arama ve sms uygulamasini kullandirtmiyot AB kurallari.Normal Global rom da böylr.degil çin romunda veya eu romda da.Kisaca yapabilirseniz GLOBAL rom yukleyin EEA GLOBAK.degil.Baska care yok garanti dahilinde gerci resmi rom yuklemek garantiyi bozar mi onu da bilmiyorum sonucta fabrika cikisi EEA rom.Bilen cevap verebilir.

Oyla:

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
Siz de Global EAA Rom yuklu anladigim kadariyla eea romlar avrupa birligi ulkelerine ozel romlardir.ondan sebep mi nin kendi arama ve sms uygulamasini kullandirtmiyot AB kurallari.Normal Global rom da böylr.degil çin romunda veya eu romda da.Kisaca yapabilirseniz GLOBAL rom yukleyin EEA GLOBAK.degil.Baska care yok garanti dahilinde gerci resmi rom yuklemek garantiyi bozar mi onu da bilmiyorum sonucta fabrika cikisi EEA rom.Bilen cevap verebilir.
normal global romda da google uygulamaları var

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Tek çare bl kilidini açıp eu rom gibi masik x rom gibi miroom gibi romları yüklemek şimdilik. Kilidi açmak ise delta harici garantisi olan cihazlarda garantiyi devre dışı bırakıyor bilginiz olsun.

Oyla:

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Hindistan globalde arayüz mıuı kullanıyor ben şuanda onu kullanıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20191125_020510.jpg
    IMG_20191125_020510.jpg
    162,3 KB · Görüntüleme: 42
Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam mi 9 lite için Hindistan rom yok ki siz nereden bulup indirdiniz.

Mi 9 lite için Hindistan rom u yok.siz buldunuz mu rom u.
Hocam bootloader açtıktan sonra twrp yükleyip EU.rom kurarsanız sorununuz çözülecektir. ama cihaz garantili ise garanti devre dışı kalacaktır bilginiz olsun. aşağıdaki linkten roma ulaşabilirsiniz.

Oyla:

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Hocam bootloader açtıktan sonra twrp yükleyip EU.rom kurarsanız sorununuz çözülecektir. ama cihaz garantili ise garanti devre dışı kalacaktır bilginiz olsun. aşağıdaki linkten roma ulaşabilirsiniz.
Şuan zaten mi room kullanıyorum hocam ama Custom değil de global hindistan rom u ndan bahsediyor arkadaşlar ben aradım ama bulamadım.

Oyla:
Üst Alt