Yardım Arama Sırasında Ekran Kapanıyor!

Cihan54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
M4
Konular
5
Merhabalar.

Mi4 telefonumda son zamanlarda yaşadığım bir sıkıntı için çözüm arayışındayım. Arama yaptığımda telefonun ekranı kapanıp bir daha açılmıyor. öyle ki, tuş kilidi tuşuna bastığım halde ekran gelmiyor. Ancak arama kendi kendine bittiğinde ekran "Arama Sone Erdi" yazısı ile birlikte kendi kendine açılıyor. Bunun sebebi ne olabilir?

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Yakın zamanda rom falan attınız mı.Sorun rom ile alakalı da olabilir veya yakınlık sensörü ile de.Akıllı kılıf mode varsa ayarlar kısmında onu kapatıp deneyin bi olmadı telefonu sıfırlayın eğer yakın zamanda rom yüklemediyseniz.

Oyla:

Mkbrs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mk
Cihazım
Mi5
Konular
1
Merhabalar.

Mi4 telefonumda son zamanlarda yaşadığım bir sıkıntı için çözüm arayışındayım. Arama yaptığımda telefonun ekranı kapanıp bir daha açılmıyor. öyle ki, tuş kilidi tuşuna bastığım halde ekran gelmiyor. Ancak arama kendi kendine bittiğinde ekran "Arama Sone Erdi" yazısı ile birlikte kendi kendine açılıyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Ayarlar /Telefon Hakkında / Çekirdek sürümü yazan yere ard arda 4 defa bas. Donanım testinden proxsimity sensör kalibrasyonu yap. Düzelir.

Oyla:
Üst Alt