Yardım Arama kaydı yaparken "bu arama kaydediliyor" sesini devre dışı nasıl bırakabilirim

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
14T PRO da Bu işe yaramıyor çünkü google sms ve aramayı sildiğimizde, Telefonun zaten orjinal uygulaması olmadığı için komple arama uygulaması iptal oluyor. Başka çözüm var mı, aynı böyle Google servislerini kapattıgı gibi otomatik yükleyebilecek bir arac var mı Xiaomi uygulamalarını ?
Sisteme bir zarar vermemek için silmeyi önermem, dondurmak daha iyi olur. Miui uygulamalarını otomatik olarak kurma imkanı bildiğim kadarı ile yok, ancak ya play store üzerinden ya da internetten indirip kurabilirsiniz.

gargora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERDAL
Cihazım
Z5 DUAL
Konular
0
USB hata ayıklamayı açın pcye telefonu bağlayın resimde gösterilen alana tıklayın mi dialerin kurulduğunu göreceksiniz sonrasında varsayılan uygulamalardan telefon varsayılan uygulamayı mi dialer olarak seçin kayıt yapabilirsiniz root gerekmez!
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Poco x7 Pro da şuan için çalışıyor. Teşekkürler.

gargora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERDAL
Cihazım
Z5 DUAL
Konular
0
USB hata ayıklamayı açın pcye telefonu bağlayın resimde gösterilen alana tıklayın mi dialerin kurulduğunu göreceksiniz sonrasında varsayılan uygulamalardan telefon varsayılan uygulamayı mi dialer olarak seçin kayıt yapabilirsiniz root gerekmez!
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bir sorum var? Peki Mi dialer otomatik güncelleme oalacak mı.

Mhmmtyyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Yazılım mühendisi
Konular
3
14T PRO da Bu işe yaramıyor çünkü google sms ve aramayı sildiğimizde, Telefonun zaten orjinal uygulaması olmadığı için komple arama uygulaması iptal oluyor. Başka çözüm var mı, aynı böyle Google servislerini kapattıgı gibi otomatik yükleyebilecek bir arac var mı Xiaomi uygulamalarını ?
Aynı sorun aynı telefon mi dialler i kurdum ve Google dialler i devre dışı bıraktım. Fakat sorunu çözemedim çünkü telefon aramasına arıyor fakat aradığını dair bir ekran gelmiyor(arama anındaki kişinin isminin yazdığı altta hoporlor vs arama kaydet vs çıkan ekran) onun yerine en son yapılan çağrılar da kalıyor ekranim ayrıca mi dialler de herhangi bir arama kaydı ayarı bulunmuyor nasıl birşey cozemedim.
En yakın zamanda elime PC geçtiğinde pcden ADB ile kaldırmayı deneyecegim. Google dialleri

Üst Alt