Yardım Arama kaydı yaparken "bu arama kaydediliyor" sesini devre dışı nasıl bırakabilirim

sondemindeyasamak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gultekin
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
1
Arkadaşlar ben çözdüm, sırf herkes bilgilensin diye üye oldum :)

Telefon ayarları> metin okuma çıkışı> Dil ( burda rastgele bir dil seçiyoruz ama aşağıda "Çal" yazan kısım aktif olmayacak. Ben arapça seçtim. Sorun bu kadar herkese hayırlı olsun. Görsel de ekledim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Malesef dediğini yaptık ama yine kaydediliyor diyor.telefonu yeniden mi baslatmak zorundayiz

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Malesef root yok.cihaz mi 15 ultra
Aşağıdaki linkte bulunan uygulamayı kurunuz, ayarlarda kayıt özelliğini açınız, sonucu lütfen bildiriniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşağıdaki linkte bulunan uygulamayı kurunuz, ayarlarda kayıt özelliğini açınız, sonucu lütfen bildiriniz.
Pardon, yanlış apk yollamışım.Alttaki linkte bulunan apk' yı indirip kurunuz. Ben kullanıyorum, ayarını yaptım, telefon kaydı yapıyor. Sanırım sizde de çalışabilir.

Son düzenleme:

sondemindeyasamak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gultekin
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
1
Ben başka şekilde çözdüm. Direkt Google aramayı kapattım. Mi arama uygulamasına geçtim. Sorunsuz ses kaydı alıyorum uyarisiz

Pardon, yanlış apk yollamışım.Alttaki linkte bulunan apk' yı indirip kurunuz. Ben kullanıyorum, ayarını yaptım, telefon kaydı yapıyor. Sanırım sizde de çalışabilir.

Adb komutlariyla gereksiz tüm uygulamaları sildim

Son düzenleme:

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Ben başka şekilde çözdüm. Direkt Google aramayı kapattım. Mi arama uygulamasına geçtim. Sorunsuz ses kaydı alıyorum uyarisiz

Adb komutlariyla gereksiz tüm uygulamaları sildim
Sizin adınıza sevindim. Güle güle kullanınız.

angel1585

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
stan
Cihazım
satn
Konular
2
USB hata ayıklamayı açın pcye telefonu bağlayın resimde gösterilen alana tıklayın mi dialerin kurulduğunu göreceksiniz sonrasında varsayılan uygulamalardan telefon varsayılan uygulamayı mi dialer olarak seçin kayıt yapabilirsiniz root gerekmez!

Ekli dosyalar

• XiaomiTool_v1.0.zip
    4,8 MB · Görüntüleme: 8

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
USB hata ayıklamayı açın pcye telefonu bağlayın resimde gösterilen alana tıklayın mi dialerin kurulduğunu göreceksiniz sonrasında varsayılan uygulamalardan telefon varsayılan uygulamayı mi dialer olarak seçin kayıt yapabilirsiniz root gerekmez!
Google Dialeri kapatmış zaten, o kapanınca varsayılan dialer otomatik olarak " Mi Dialer " olur zaten. Bahsettiğiniz zahmete gerek kalmaz yani...

angel1585

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
stan
Cihazım
satn
Konular
2
Google Dialeri kapatmış zaten, o kapanınca varsayılan dialer otomatik olarak " Mi Dialer " olur zaten. Bahsettiğiniz zahmete gerek kalmaz yani...
Mesele Google dialer kaldırmak zaten dayke kaldıramadıkları için yardımcı olmaya çalıştık

klarnetcibooy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
14T PRO
Meslek
elk. teknikeri
Konular
0
14T PRO da Bu işe yaramıyor çünkü google sms ve aramayı sildiğimizde, Telefonun zaten orjinal uygulaması olmadığı için komple arama uygulaması iptal oluyor. Başka çözüm var mı, aynı böyle Google servislerini kapattıgı gibi otomatik yükleyebilecek bir arac var mı Xiaomi uygulamalarını ?

Üst Alt