- Adım
- kopuk
- Cihazım
- s8
- Konular
- 9
Note 8 pro için arama kaydeci bi uygulama var mı
Note 8 pro da bulamadımEvet çağrı içerisinde kendi kaydedicisi var. Neden bu gönderiyi açma gereği duydun anlamadım. Üstelik her seferinde tıklama istemiyorsan arama ayarlarından otomatik kaydetmeyi de açabilirsin. Reklamsız, hızlı, sorunsuz ve kaliteli, daha ne olsun.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ayarlarda mı bulamadım öyle birşeyKullanabileceğin en iyi arama kaydedici miui da bulunan kendi kaydedicisi
Yok hocam arama uygulamasına girin sol alttaki üç çizgide:Note 8 pro da bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayarlarda mı bulamadım öyle birşey
Hangi Note 8 Pro sizinki ve de hangi ROM forumdaş? Adamı bir de tokatlasaydın niye yazdın diye.Evet çağrı içerisinde kendi kaydedicisi var. Neden bu gönderiyi açma gereği duydun anlamadım. Üstelik her seferinde tıklama istemiyorsan arama ayarlarından otomatik kaydetmeyi de açabilirsin. Reklamsız, hızlı, sorunsuz ve kaliteli, daha ne olsun.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Note 8'lerde Google'ın uygulaması olduğunu ilk defa duyuyorumHangi Note 8 Pro sizinki ve de hangi ROM forumdaş? Adamı bir de tokatlasaydın niye yazdın diye.![]()
Senin cihaz da mı aynı, hakkında/hukukunda kısmının görselini atabilir misin?Note 8'lerde Google'ın uygulaması olduğunu ilk defa duyuyorumAynı serinin bir sonraki telefonunda neden farklı uygulama kullanırlar ki. Yoksa o zaman ACR vs. kullanabilir haberim yoktu xd
Bende Redmi Note 7 var.Senin cihaz da mı aynı, hakkında/hukukunda kısmının görselini atabilir misin?