- Adım
- kopuk
- Cihazım
- s8
- Konular
- 9
Note 8 pro için arama kaydeci bi uygulama var mı
ayarlara gerek yok.telefon konuşması yaparken zaten kaydet bölümü çıkıyor.oradan kayıt edebilirsiniz.Note 8 pro da bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayarlarda mı bulamadım öyle birşey
Anladım, ve merak ettim. Nasıl bir ekran var? Ve neden acaba klasik MIUI dururken uygulama değişikliği yapmışlar?Note 8 pro da böyle bi ekran yok
Google'ın uygulamalarının da elbet bir avantajı var ancak MIUI'da bayıldığım en önemli özellikler şu diğer markaların arayüzünde uygulama indirip yapmak zorunda kaldıklarını sistem içinde ücretsiz ve reklamsız barındırmasıydı, arama kaydetme, uygulama kilitleme, uygulama klonlama, ikinci alan gibi bir çok özelliği içinde barındırdığı için seviyorum arayüzü. Dediğim gibi ACR kullanabilirsiniz ama onun da ne kadar güvenli ve kararlı olduğunu bilmiyorum. Tek bildiğim, reklamların bol olduğuArama ekranı bu
ACR denedim ben ama karşı tarafın sesinin neredeyse hiç duyamıyorum. Deli gibi kendi kendime konuşuyormuşu gibi oluyorGoogle'ın uygulamalarının da elbet bir avantajı var ancak MIUI'da bayıldığım en önemli özellikler şu diğer markaların arayüzünde uygulama indirip yapmak zorunda kaldıklarını sistem içinde ücretsiz ve reklamsız barındırmasıydı, arama kaydetme, uygulama kilitleme, uygulama klonlama, ikinci alan gibi bir çok özelliği içinde barındırdığı için seviyorum arayüzü. Dediğim gibi ACR kullanabilirsiniz ama onun da ne kadar güvenli ve kararlı olduğunu bilmiyorum. Tek bildiğim, reklamların bol olduğu![]()
Note 7 den 8 proya gecip de kaydedememek buyuk hayal kirikligi olduNot 8 pro kullanıp da konuşma kayıt eden var mı ya
Telefon alındığında ki gibi sanırım eu robot denilen Robot atmadan çalışma durumu varmi veya bir yoluhocam teleefona root atsaniz yani magisk twrp yukleseniz android 9.0 ve usdu icin ses kayid yapan proqrma var ben wuanda pixel romdayim normal olarak bendede aram ekrani google ve magisk call recirding uygulamasini kullaniyorum ve her iki tarafin sesini net aliyor