Sohbet Araç için 18W şarj aleti önerir misiniz?

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Ek olarak şunuda belirtmek isterim gücün doğru hesabı: Alternatif Akımda Güç hesabı için= Voltaj Akım ve güç faktörü
Dc akımda Güç için Voltaj Akım ve Direnç(yük) önemlidir. ; araştırırsanız söylediklerimi görürsünüz.

Akülerde 60 Ahours 100Ahours yazar bir saatte max çekebileceğiniz amper dir yani; teoride akülerde çekilebilecek akım için bir sınır bulunmuyor.
12v 60Ah bir akü adına teoride
30A çekerseniz 2 saat
10 amper çekerseniz 6 saat kullanım sunar. yani 2Amper gibi bir sınır yok zira kendi tesisatıyla bile 100W lık ampulleri sorunsuz çalıştırıyor.

100W/12V derseniz ve ölçerseniz sadece far ampulune verdiği Amper dahi sizin söylediğinizin çok çok üzerinde

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Hocam neredeyse evde yapacak kadar akademik bilginiz var. O zaman neyi soruyorsunuz, oltaya geldik herhal :D
Ben havyayla lehimi getiriyorum. :D

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Hocam neredeyse evde yapacak kadar akademik bilginiz var. O zaman neyi soruyorsunuz, oltaya geldik herhal :D
Ben havyayla lehimi getiriyorum. :D
Estağfurullah hocam :D . Kullanıpta memnun olan varsa diye sormak istemiştim; malum piyasada okadar çok marka var ki blitzwolf ,baseus ,aukey ,ttec , spigen gibi bilmediğimiz bir fiyat performans odaklı marka varsa boş yere fazla para vermeyelim diye konu açtım.

Üst Alt