Soru Apk yükleme

bertaraf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Kullandığım iptv nin Android uygulasını tvbox a nasıl yükleyebilirim. İçerisindeki filmleri izlemek için kullanışlı bir iptv uygulaması öneriniz varsa ona da talibim

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Kullandığım iptv nin Android uygulasını tvbox a nasıl yükleyebilirim. İçerisindeki filmleri izlemek için kullanışlı bir iptv uygulaması öneriniz varsa ona da talibim
Bildiğim kadarıyla hocam iptv uygulamaları kapatılıyor ancak uygun bir versiyonu bilgisayarınıza indirip flaşa yükleyip uydunuza takıp kurabilirsiniz tabi uyumluluk sorunu olabilir

Oyla:

bertaraf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla hocam iptv uygulamaları kapatılıyor ancak uygun bir versiyonu bilgisayarınıza indirip flaşa yükleyip uydunuza takıp kurabilirsiniz tabi uyumluluk sorunu olabilir

Hocam play store de felan yok uygulama, kendi sitesinden Apk indirip kuruyorum telefona bu şekilde yükledim.

Tvbox a kurmak için usb attım usb takıyorum kutuya ama apk dosyası dahi gözükmüyor

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam play store de felan yok uygulama, kendi sitesinden Apk indirip kuruyorum telefona bu şekilde yükledim.

Tvbox a kurmak için usb attım usb takıyorum kutuya ama apk dosyası dahi gözükmüyor
Hocam apk nın gözükmesi için öncelikle bir de dosya yöneticisi kurmanız gerekiyor, YouTube da anlatımları var

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Öncelikle mi box play stor unda bulunan bir Dosya yöneticisi kurun.
Usb belleğiniz var ise o usb belleğe Es dosya yöneticisinin ve İp tv Pro nun apk dosyalarını atın.(Tavsiye ederim)
Daha sonra Playstore dan indirdiğiniz dosya yöneticisini kullanarak Önce Es Dosya yöneticisinin apk sını kurun daha sonra İp tv Pro apk sını kurun.
İki uygulamadan da gayet memnunum.

Oyla:
Üst Alt