İpucu APatch ve KernelSU kurulumu

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Otadan gğncelleme yaptıktan sonra apatch aktifliğini yitiriyor tekrar yama yapılmasını istiyor bu durumda ne yapılmalı?
Otadan indirdiğimiz dosyanın içerisindeki stok boot imaj dosyasını mı tekrar yamalamalıyız yoksa romu kurarken makyajladığımız cmd ile gömdüğümüz boot imaj dosyasını mı alıp apatch ile tekrar yamalamalıyız?
Tekrar yamalayın garanti olsun.

Büyük sistem güncellemeleri, android sürüm değişiklikleri vs. olmadığı sürece kernel de değişmiyor yani eski boot.img kullanılabiliyor. (Eski sürümdeki kernel ile yeni sürümdeki kerneli karşılaştırarak doğrulamasını yapabilirsiniz.) Fakat yamalamak zaten zor bir işlem değil bu nedenle hiç risk almadan yeni boot.img dosyasını yamalayıp yüklemeniz daha sağlıklı olur.

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
36
Tekrar yamalayın garanti olsun.

Büyük sistem güncellemeleri, android sürüm değişiklikleri vs. olmadığı sürece kernel de değişmiyor yani eski boot.img kullanılabiliyor. (Eski sürümdeki kernel ile yeni sürümdeki kerneli karşılaştırarak doğrulamasını yapabilirsiniz.) Fakat yamalamak zaten zor bir işlem değil bu nedenle hiç risk almadan yeni boot.img dosyasını yamalayıp yüklemeniz daha sağlıklı olur.
Yeni sürüm sadece recovery olarak paylaşıldığından içinden boot.img dosyasını bulamıyorum bir önceki sürüm fastboot olarak paylaşıldığından bi önceki sürümün boot imaj dosyasını alıp yamalasam bir sorun olur mu?

Üst Alt