- Adım
- Barış Kumral
- Cihazım
- Mi 11 Ultra
- Konular
- 17
kurulum koyar mısınız? ne github da ne burda kurulum var gökten mi inecek kurulum anlamadım ki
Kernelsu ile şarj daha iyi gidiyordu sanki.Kurulum konusunda çok yardım istendiği için açıklama yapma gereği duyuyorum. Arkadaşlar APatch, KernelSU, Magisk uygulamaları power tools dediğimiz araçlardan. Bunlar cihazlarınızda tehlike yaratabilir. Kurmayı hali hazırda bilmiyorsanız, zaten yüklememeniz gerekiyordur. Daha düzgün bir ifade ile; kurmayı biliyorsanız ihtiyacınız olmuştur. Burada bunları gram destek almadan kurabilen onlarca kişi vardır. Zira sisteme o kadar hakimdir ki artık x gelse de y gelse de mantığını kendi kavrar ve kendi kurar. Zaten bu aşamaya gelmeden de böyle araçları kullanmamak gerekir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O yüzden ben böyle güçlü araçlar paylaştığımda kurulum konusuna hiç girmemeyi tercih ediyorum. Keşke konunun altına kurulum soruları dışında daha verimli konuşmalar olabilse. Misal diğer ekosistemlerle kıyaslamalar, özellik önerileri, hata raporlamaları vs. O yüzden ısrarla kurulumun nasıl yapılacağına girmiyorum. Anlayacağınızı umut ediyorum...
Buradaki güvenlik özelliklerini KernelSUya getirsinler ben de dönerim. Onun geliştiricisi daha tanınan biriKernelsu ile şarj daha iyi gidiyordu sanki.
Benim favorim kernelsu idi.
Bunun logosu da dandik.
Kernelsu aktif görünüyor 1 saat önce güncelleme aldı.Buradaki güvenlik özelliklerini KernelSUya getirsinler ben de dönerim. Onun geliştiricisi daha tanınan biri
Öyle evet. 3 gün önce kadar belli döndü. MRepo ve ZygiskNext hala arşivde amaKernelsu aktif görünüyor 1 saat önce güncelleme aldı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
KernelSU aktif devam ederse ister istemez onlar da aktif olacaktır. Çalışmaya devam etsin bakalım kullanırız.Öyle evet. 3 gün önce kadar belli döndü. MRepo ve ZygiskNext hala arşivde ama
Onunla ilgili sanırım bir bilgi sorunu vardı aralarından biri bilgi sızdırmis gibi bir şeydi.Öyle evet. 3 gün önce kadar belli döndü. MRepo ve ZygiskNext hala arşivde ama
Arkadas 3 cumle ile anlattı kurdum. Bu nasıl saçma bir ifadedir kurmayi hali hazırda bilmiyorsanız zaten yuklememeniz gerekiyor ne demek yani. Sanki millet kendi kendine ogreniyor. Şu ülkedeki insanların komik egoları olmasa daha iyi yer olurKurulum konusunda çok yardım istendiği için açıklama yapma gereği duyuyorum. Arkadaşlar APatch, KernelSU, Magisk uygulamaları power tools dediğimiz araçlardan. Bunlar cihazlarınızda tehlike yaratabilir. Kurmayı hali hazırda bilmiyorsanız, zaten yüklememeniz gerekiyordur. Daha düzgün bir ifade ile; kurmayı biliyorsanız ihtiyacınız olmuştur. Burada bunları gram destek almadan kurabilen onlarca kişi vardır. Zira sisteme o kadar hakimdir ki artık x gelse de y gelse de mantığını kendi kavrar ve kendi kurar. Zaten bu aşamaya gelmeden de böyle araçları kullanmamak gerekir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O yüzden ben böyle güçlü araçlar paylaştığımda kurulum konusuna hiç girmemeyi tercih ediyorum. Keşke konunun altına kurulum soruları dışında daha verimli konuşmalar olabilse. Misal diğer ekosistemlerle kıyaslamalar, özellik önerileri, hata raporlamaları vs. O yüzden ısrarla kurulumun nasıl yapılacağına girmiyorum. Anlayacağınızı umut ediyorum...
Peki hocam güle güle kullanın, hayırlı olsunArkadas 3 cumle ile anlattı kurdum. Bu nasıl saçma bir ifadedir kurmayi hali hazırda bilmiyorsanız zaten yuklememeniz gerekiyor ne demek yani. Sanki millet kendi kendine ogreniyor. Şu ülkedeki insanların komik egoları olmasa daha iyi yer olur