Gboard ya da Microsoft klavyeye göre daha iyi bence ama Türkçe karakter olmaması sıkıntıValla onu hiç denemedim çünkü tipi çok çirkin
Hocam hala bu romda mısın?evet var o yüzden google mesaj uygulamasını kullanıyorum
Ekran süreniz baya kötüymüş hocam. Ben cihazı Sattım kurtuldum size de tavsiye ederim hem benim acil nakite ihtiyaç bahanesiyle gitti Şimdi Realme kullanıyorum şarjım 2 güne rahat gidiyor ekran sürem de 15-16 saatHocam hala bu romda mısın?
Benim pil kullanımı gün geçtikçe kötüye gitti Şu an ekran kullanımı 1 saat 13 dakika ve kalan şarj %9
Herhangi bir kernel yüklemedim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İlk başlarda çok iyiydi. En az 5-6 saat ekran süresi alıyordum. Sonradan ne olduysa bu hale geldiEkran süreniz baya kötüymüş hocam. Ben cihazı Sattım kurtuldum size de tavsiye ederim hem benim acil nakite ihtiyaç bahanesiyle gitti Şimdi Realme kullanıyorum şarjım 2 güne rahat gidiyor ekran sürem de 15-16 saat
Teşekkür ederim şimdilik c25s aldım günlük kullanım için yıl sonuna doğru gt neo 2 yi düşünüyorumİlk başlarda çok iyiydi. En az 5-6 saat ekran süresi alıyordum. Sonradan ne olduysa bu hale geldi
Hangi modeli aldınız hocam? Hayırlı olsun en iyisini yapmışsınız gerçekten