- Adım
- M
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Meslek
- Yazılım
- Konular
- 535
Teşekkür ederim hocam204 sürüm Hocam
Teşekkür ederim hocam204 sürüm Hocam
Hocam A12 tabanlı rom denedin mi hiç? Genel olarak sorunlar çözülmüş stabil çalışıyor görünüyor. Kullanım olarak A11'e göre daha iyi yorumlar görüyorum.Rica ederim Hocam
Denedim Hocam Zaman Kaybı oldu benim için Derpfest ve Project Elixir Denedim A11 e göre hızı düşük birde çok çirkin ya hiç sevmedim A13 ü beklerim artık Aosp içinHocam A12 tabanlı rom denedin mi hiç? Genel olarak sorunlar çözülmüş stabil çalışıyor görünüyor. Kullanım olarak A11'e göre daha iyi yorumlar görüyorum.
Stabil romlar mıydı? Şu an çıkanların hepsi stabil, sorunsuz görünüyorDenedim Hocam Zaman Kaybı oldu benim için Derpfest ve Project Elixir Denedim A11 e göre hızı düşük birde çok çirkin ya hiç sevmedim A13 ü beklerim artık Aosp için
Evet hepsi stabil kararlı sürümlerdi Görünüm olarakta zaten sevmedim A12 geçsem bile Aexe geçerim A11 ile zaten şahane rom.Stabil romlar mıydı? Şu an çıkanların hepsi stabil, sorunsuz görünüyor
Bu akşam bootloader süresi bitiyor. Sanırım A12 deneyeceğim Tabi kamera konusu sorunsuz ise
Akşam test edeceğim bakalım. Umarım stock MIUI roma dönmek zorunda kalmamEvet hepsi stabil kararlı sürümlerdi Görünüm olarakta zaten sevmedim A12 geçsem bile Aexe geçerim A11 ile zaten şahane rom.
Valla Hocam Miui a dönmek istemiyorum çünkü biliyorum geri Aexe döneceğimi kendi kerneli de çok iyi ama Cod mobile da fps dropları olduğu için epsilon kerneli tercih ettimAkşam test edeceğim bakalım. Umarım stock MIUI roma dönmek zorunda kalmam
Epsilon kernelin stock kernele göre başka artısı var mı? Yüklemeye değer mi? Oyun oynamam pek.Valla Hocam Miui a dönmek istemiyorum çünkü biliyorum geri Aexe döneceğimi kendi kerneli de çok iyi ama Cod mobile da fps dropları olduğu için epsilon kerneli tercih ettim
Başka artısı deep sleepte şarjı gitmiyor gitse de 1 ya 2 gidiyorEpsilon kernelin stock kernele göre başka artısı var mı? Yüklemeye değer mi? Oyun oynamam pek.