Yardım Aosp ve ya Normal Rom tavsiyesi

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
Forumda gezmeme rağmen rom konularının altında yeterince yorum göremedim. Şuan Mi Room 11.0.8 Stabil sürümündeyim. Sorunsuz Aosp rom ya da farklı rom varmıdır? Farklı romlar denemek istiyorum. Kullandığınız önceden deneyimlediğiniz romları tavsiye alabilirim. Herkese iyi ramazanlar.

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
31
Miuipro patchli sürümler var hocam özelleştirme olarak iyidir. Ben şuan son sürüm kullanıyorum. Aosp de de havoc ve evolution iyi diye duydum

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Masik 12.2 çıktı hocam beğeniyorlar ve MIUI 12 isterseniz sizde deneyebilirsiniz.

Oyla:

matrixice

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
Aosplerin nerdeyse çoğunu denedim en iyisi şuan kullanmakta olduğum evolutionx i tavsiye ederim.eea 11.0.6 vendorla kurulum yapın

Oyla:

ekinox122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Harekat Memuru
Konular
10
AOSP olarak Evolution,Havoc,LineageOS denedim evo ve lineage de parmak izi yavaş olduğundan Havoc da ise mikrofon sorunu olduğundan Pixel Experienceye geçtim suanda bunu kullanıyorum bunda da parmak iziyle kilidi açtığınızda Bazen ekran parlaklığı fullenmiş kalıyor genel olarak hepsinde buglar mevcut ama ben Pixelde kalacağim, denemenizide öneririm

Oyla:

matrixice

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
vendor linki.Parmak izi kilit açma hızını da ekledim alta

Ekli dosyalar

• ScreenRecord-20200517-210219~2.mp4
    3,1 MB · Görüntüleme: 24
Oyla:

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
AOSP olarak Evolution,Havoc,LineageOS denedim evo ve lineage de parmak izi yavaş olduğundan Havoc da ise mikrofon sorunu olduğundan Pixel Experienceye geçtim suanda bunu kullanıyorum bunda da parmak iziyle kilidi açtığınızda Bazen ekran parlaklığı fullenmiş kalıyor genel olarak hepsinde buglar mevcut ama ben Pixelde kalacağim, denemenizide öneririm
hocam bende birçok aosp romu denedim en güzeli bana pixel geliyo dönüp dolaşıp onu kuruyorum ama ondada çok nadir kısa süreli donma oluyo siz yaşadınızmı

Oyla:

matrixice

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
Ek olarak tam ekran hareketlerini iptal edip sanal tuş kullanmanızı tavsiye ederim.Ayrıca ben aosipteki kerneli flaşhlamıştım dokunmatikteki kayma yok oldu nerdeyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bende birçok aosp romu denedim en güzeli bana pixel geliyo dönüp dolaşıp onu kuruyorum ama ondada çok nadir kısa süreli donma oluyo siz yaşadınızmı
Hayır herhangi bir sorunla karşılaşmadım şuana kadar sadece kilit ekranını açarken anlık bir parlaklık artıyor ve normale dönüyor

Oyla:

cagdasyildirim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
çağdaş
Cihazım
redmi note 3
Konular
8
hepsini denedim aosp ve miui hocam aosp lerde en iyisi bence havoc mi mix için ama cihazdan cihaza değişebilir ve ayda bir güncelleme alıyor telefonda ısınma sorunu hiç yok neredeyse bilen bilir ve hız had safhada

Oyla:
Üst Alt