Yardım Aosp ve ya Normal Rom tavsiyesi

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
Forumda gezmeme rağmen rom konularının altında yeterince yorum göremedim. Şuan Mi Room 11.0.8 Stabil sürümündeyim. Sorunsuz Aosp rom ya da farklı rom varmıdır? Farklı romlar denemek istiyorum. Kullandığınız önceden deneyimlediğiniz romları tavsiye alabilirim. Herkese iyi ramazanlar.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Oyla:

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
Kaç gün denediniz hocam romu ?
Bir gün hocam birde ana ekrana geçiş yaparken bende hafif kasmalar oldu stabil sürümleri kullandığım için sürekli biraz rahatsız etti ama genel olarak beğendim. Yeni çıkmış bir roma göre bana kalırsa neredeyse hata yok

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Bir gün hocam birde ana ekrana geçiş yaparken bende hafif kasmalar oldu stabil sürümleri kullandığım için sürekli biraz rahatsız etti ama genel olarak beğendim. Yeni çıkmış bir roma göre bana kalırsa neredeyse hata yok
Hocam normalde 1 romu en az 1 hafta kullanmanız lazım mesela ilk gün rom yüklediğimde 2 3 saat aldığımı biliyorum bir sonraki gün 7 8 buldu

Oyla:

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
Hocam normalde 1 romu en az 1 hafta kullanmanız lazım mesela ilk gün rom yüklediğimde 2 3 saat aldığımı biliyorum bir sonraki gün 7 8 buldu
Anladım hocam teşekkür ediyorum verdiginiz bilgi için. Ama işte sürekli rom degiştirmek ten uygulama yüklemekten yoruldum :) o yüzden deneme fırsatım olmuyor genelde kullanıcı yorumları olan romları deniyorum

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Anladım hocam teşekkür ediyorum verdiginiz bilgi için. Ama işte sürekli rom degiştirmek ten uygulama yüklemekten yoruldum :) o yüzden deneme fırsatım olmuyor genelde kullanıcı yorumları olan romları deniyorum
Hocam o zaman eu veya mi room deneyin

Oyla:
Üst Alt