Rom [AOSP] ShapeShiftOS OFFICIAL Android 11 [9T Pro | K20 Pro] 19.09.2021

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
iyi akşamlar Hocam, şu an Resurrection Remix v8.6.5 sürümündeyim bugün yayınlandı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RR 8.6.5 nasıl hocam? memnun kaldınız mı? arama uygulamasında kayıt özelliği olan ender aosp romlardan olduğu için RR benim gözdem. ilk sayfalarda shapeshift için arama kaydetme özelliğinin olmadığı yazılmış, sonra çıkan versiyonlarda yok sanırım değil mi?

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
RR 8.6.5 nasıl hocam? memnun kaldınız mı? arama uygulamasında kayıt özelliği olan ender aosp romlardan olduğu için RR benim gözdem. ilk sayfalarda shapeshift için arama kaydetme özelliğinin olmadığı yazılmış, sonra çıkan versiyonlarda yok sanırım değil mi?
RR iyi hocam, son sürümü yaklaşık 10 gün kadardır kullanıyorum. İlk gün FOD problemi ile karşılaştım, tekrar 2 Wipe yapınca düzeldi. Birde hepsiburada uygulamasında(uygulama kaynaklı da olabilir) dokunmalar tepkisiz kalıyordu ta ki fiziksel kapama tuşuyla ekranı kapatıp açana kadar. Onun harici pek hataya rastlamadım.

Arama Kaydetme
>> Bliss
>> Lineage
>> Awaken
>> crDroid vb LOS uygulamalarını kullanan romların çoğunda var.

ShapeShiftOS'un son sürümünü denemedim. Olmayanlara da Magisk'ten SKVALEX modülünü kurarsanız arama kaydetmeyi sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
RR iyi hocam, son sürümü yaklaşık 10 gün kadardır kullanıyorum. İlk gün FOD problemi ile karşılaştım, tekrar 2 Wipe yapınca düzeldi. Birde hepsiburada uygulamasında(uygulama kaynaklı da olabilir) dokunmalar tepkisiz kalıyordu ta ki fiziksel kapama tuşuyla ekranı kapatıp açana kadar. Onun harici pek hataya rastlamadım.

Arama Kaydetme
>> Bliss
>> Lineage
>> Awaken

ShapeShiftOS'un son sürümünü denemedim. Olmayanlara da Magisk'ten SKVALEX modülünü kurarsanız arama kaydetmeyi sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

teşekkürler hocam, miui 12'deki kızıl gezegen vs. gibi süper duvar kağıtlarını aosp romlara eklemek mümkün mü ? bilginiz var mı acaba?

hakanozerh

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9T Pro 6&64
Meslek
Lojistik Uzmanı
Konular
5
teşekkürler hocam, miui 12'deki kızıl gezegen vs. gibi süper duvar kağıtlarını aosp romlara eklemek mümkün mü ? bilginiz var mı acaba?

Mümkün, playstore dan google duvar kagıtlarını indirip kurduktan sonra, istediğin duvar kagıdının apksını kurman gerekli.

Forumdaki arkadaşlar apklar konusunda yardımcı olacaktır.

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Mümkün, playstore dan google duvar kagıtlarını indirip kurduktan sonra, istediğin duvar kagıdının apksını kurman gerekli.

Forumdaki arkadaşlar apklar konusunda yardımcı olacaktır.
evet hocam teşekkürler. ben de apk linklerini paylaşayım.

super mars:

super earth:

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
bir düzeltme yapayım, yukarıdaki linklerden indirip kurdum ama çalışmadı, hata veriyordu. sonra bu apk'yi yapan kişinin linkleri üzerinden şu bağlantıdan indirdim, burada 3 adet super wallpaper var. ayrıca içlerinde always dark , always bright vs. gibi ışık durumları farklı apk'lar var. istediğinizi indirip kurabilirsiniz. bu linktekiler çalışıyor

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2

Arama Kaydetme
>> Bliss
>> Lineage
>> Awaken

hocam RR 8.6.5 versiyonu 12.0.6 olan vendor ile kurmuştum. bana sanki biraz fazla pil harcıyormuş gibi geldi. sizin böyle bir tespitiniz var mı? ben daha önce 8.6.2 versiyonunu 12.0.5 vendor ile ayrıntılı denemiştim, 10 saatin üzerinde ekran süresi aldığımı hatırlıyorum. 8.6.5'te süreler çok daha düşük gibi

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
hocam RR 8.6.5 versiyonu 12.0.6 olan vendor ile kurmuştum. bana sanki biraz fazla pil harcıyormuş gibi geldi. sizin böyle bir tespitiniz var mı? ben daha önce 8.6.2 versiyonunu 12.0.5 vendor ile ayrıntılı denemiştim, 10 saatin üzerinde ekran süresi aldığımı hatırlıyorum. 8.6.5'te süreler çok daha düşük gibi
Hocam 12.0.6.0 versiyonu sorunlu olabilir. Pixel geliştiriciside açıklama yapmıştı.

Bu arada RR Son sürüm 12.0.2.0 CN (K20 Pro için) vendor ile kuruluyor. Üst sürüm vendor yüklemenize gerek yoktu.

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Hocam 12.0.6.0 versiyonu sorunlu olabilir. Pixel geliştiriciside açıklama yapmıştı.

Bu arada RR Son sürüm 12.0.2.0 CN (K20 Pro için) vendor ile kuruluyor. Üst sürüm vendor yüklemenize gerek yoktu.
China vendoru ile mi geliyordu yani hocam?

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
China vendoru ile mi geliyordu yani hocam?

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok hocam 3 tür vendor varyantı ile...
12.0.2.0 CN >> K20 Pro Raphael Çin
12.0.1.0 MI >> 9T Pro Raphael Global/Rusya/Avrupa
12.0.1.0 IN >> K20 Pro Raphaelin Hindistan

Üst Alt