- Adım
- Sbr
- Cihazım
- Raphael
- Konular
- 20
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah Hocam, Resurrection Remix ayarlar kısmı komple ingilizce ayarları oturtmak epeyi zaman alıyor, bu bahsettiğimiz romlardan benimde en beğendiğim Bliss...Hocam önerdiğiniz romlar için çok teşekkür ederim sonunda istediğim ekran sürelerini almaya başladım.Önerdiğiniz 4 aosp romun 3'ünü denedim (Resurrection'u denemedim).Crdroidden pek memnun kalmadım ama bu shapeshift ve Bliss'i aşırı beğendim.Bliss bana göre shapeshiftten özelleştirme bakımından 1 tık önde geldi oyüzden blissteyim şuanda, tek bir sorun var bunuda çözersem çok uzun bir süre blisste kalabilirim.Hocam anx camera yüklü olarak geldiği için son sürüm anx camerayı düzgün kuramıyorum.Kurduğumda kameraya girince üst panelde 'true' yazıyor yani üstte ki özellikleri değişemiyorum bunun çözümünü biliyor musunuz? Bu sorunu a düzeltirsem mükemmel olacak.
ANX v190 ile sorunlar yaşayanlar olmuş. Otomatik parlaklık, deklanşör çalışmama, farklı sistem yapılandırmalarını bozma gibi. En sağlıklı sürüm romun içinde ön yüklü olarak gelenmiş.
Bu arada Stok ANX i komple sistemden silip/ kaldırıp denediniz mi?