Rom [AOSP] ShapeShiftOS OFFICIAL Android 11 [9T Pro | K20 Pro] 19.09.2021

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Aosp romların hepsinde sanırım parlaklık sorunu var bunu nasıl çözebilirim? En kısığa alsam bile fazla parlak gösteriyor MIUI'a göre ve gece göz ağırtıyor.

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Otomatik ekran parlaklığının altında minimal brigtness leveli en sola çektinmi?
Ona rağmen ışık çok geliyorsa yapacak bişey yok. Gece ışığı modunu açmakda karanlıkta işini kolaylaştırabilir.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Otomatik ekran parlaklığının altında minimal brigtness leveli en sola çektinmi?
Ona rağmen ışık çok geliyorsa yapacak bişey yok. Gece ışığı modunu açmakda karanlıkta işini kolaylaştırabilir.

Dediklerinizi denedim hocam,gece ışık modu da pek işime yaramadı.Playstore'dan bir uygulama indirdim o biraz daha karanlık yapıyor fakat şarjı tüketiyor ekstra uygulama doğal olarak.Ben cihazın kendisinden düzeltebilir miyim diye sorayım dedim,teşekkür ederim.

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Dediklerinizi denedim hocam,gece ışık modu da pek işime yaramadı.Playstore'dan bir uygulama indirdim o biraz daha karanlık yapıyor fakat şarjı tüketiyor ekstra uygulama doğal olarak.Ben cihazın kendisinden düzeltebilir miyim diye sorayım dedim,teşekkür ederim.
Bu romda ve çoğu aosp romda o hata mevcut. Çözümü yok.

hakanozerh

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9T Pro 6&64
Meslek
Lojistik Uzmanı
Konular
5
Aosp romların hepsinde sanırım parlaklık sorunu var bunu nasıl çözebilirim? En kısığa alsam bile fazla parlak gösteriyor MIUI'a göre ve gece göz ağırtıyor.

sırf bu yüzden miui a döndüm maalesef.

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
UnlnViTeD hocam bu rom ile ilgili 2 sorum olacaktı, birincisi crdroidde üst paneli sağdan indirince genişletilmiş bir şekilde iniyordu panel, soldan indirince normal panel iniyordu bu ayarı bu romda bir türlü bulamadım böyle bir özellik mevcut mu ? Birde vowifiyi ne yaptıysam etkinleştiremedim vowifi kullanılmıyor mu ?

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
UnlnViTeD hocam bu rom ile ilgili 2 sorum olacaktı, birincisi crdroidde üst paneli sağdan indirince genişletilmiş bir şekilde iniyordu panel, soldan indirince normal panel iniyordu bu ayarı bu romda bir türlü bulamadım böyle bir özellik mevcut mu ? Birde vowifiyi ne yaptıysam etkinleştiremedim vowifi kullanılmıyor mu ?
Hocam şu an farklı romdayım. Vowifi mobil ağlarda kablosuz çağrıyı aktif edince çalışması lazım.

Hızlı ayarlar genişletilmiş varsa da hatırlamıyorum, serkaon hocam uzun zaman kullandı ShapeShift'i, belki yardımcı olabilir.

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Hocam şu an farklı romdayım. Vowifi mobil ağlarda kablosuz çağrıyı aktif edince çalışması lazım.

Hızlı ayarlar genişletilmiş varsa da hatırlamıyorum, serkaon hocam uzun zaman kullandı ShapeShift'i, belki yardımcı olabilir.
Vowifi uninvited hocamın dediği gibi yapıldığında çalışması lazım.

Hızlı ayarlar kısmı yok hocam. Her türlü 2 kere aşağı çekmeniz gerekiyor genişletilmiş olarak görmek için.

Bu arada uninvited hocam evox güncellemelerle android 10daki özellikleri takır takır 11e getiriyor. 10 gündür kullanıyorum baya memnunum. Denemediyseniz denemenizi öneririm.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Vowifi uninvited hocamın dediği gibi yapıldığında çalışması lazım.

Hızlı ayarlar kısmı yok hocam. Her türlü 2 kere aşağı çekmeniz gerekiyor genişletilmiş olarak görmek için.

Bu arada uninvited hocam evox güncellemelerle android 10daki özellikleri takır takır 11e getiriyor. 10 gündür kullanıyorum baya memnunum. Denemediyseniz denemenizi öneririm.

Eyvallah denerim hocam, yeni güncellemede gelmiş. Aynen sürekli geliştiriliyor en fazla güncelleme alan AOSP rom. Bu arada değişiklik günlüğünde göremedim ExFAT desteği geldi mi?

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Eyvallah denerim hocam, yeni güncellemede gelmiş. Aynen sürekli geliştiriliyor en fazla güncelleme alan AOSP rom. Bu arada değişiklik günlüğünde göremedim ExFAT desteği geldi mi?
Hocam önerdiğiniz romlar için çok teşekkür ederim sonunda istediğim ekran sürelerini almaya başladım.Önerdiğiniz 4 aosp romun 3'ünü denedim (Resurrection'u denemedim).Crdroidden pek memnun kalmadım ama bu shapeshift ve Bliss'i aşırı beğendim.Bliss bana göre shapeshiftten özelleştirme bakımından 1 tık önde geldi oyüzden blissteyim şuanda, tek bir sorun var bunuda çözersem çok uzun bir süre blisste kalabilirim.Hocam anx camera yüklü olarak geldiği için son sürüm anx camerayı düzgün kuramıyorum.Kurduğumda kameraya girince üst panelde 'true' yazıyor yani üstte ki özellikleri değişemiyorum bunun çözümünü biliyor musunuz? Bu sorunu a düzeltirsem mükemmel olacak.

Üst Alt