Yardım AOSP Romlarda Cihazım bazen şarj oluyor gözükmesine rağmen dolum yapmıyor

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
Arkadaşlar ne kadar rom denediysem hepsinde aynı sorun miui da sorun çıkarmıyor ancak aosp romların tümünde (not: 9.0 denemedim) bazen şarj cihazı takılı olduğu halde ve ekranda şarj işareti çıkmasına rağmen dolum yapmıyor hatta görünen pil miktar yüzdesi zamanla düşüyor nette araştırma yaptım sizi meşgul etmemek için ama herhangi bir şey bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Başka bir sarj aleti denedinizmi ?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Romlar aynı kaynak kodlar üzerinden derleniyorsa kaynak kodlardaki bir sorun tüm romlarda bunun olmasına neden gösterilebilir. Farklı android sürümlü bir rom deneyiniz eğer sorun devam ederse geliştiricilerle irtibata geçiniz.

Oyla:

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Romlar aynı kaynak kodlar üzerinden derleniyorsa kaynak kodlardaki bir sorun tüm romlarda bunun olmasına neden gösterilebilir. Farklı android sürümlü bir rom deneyiniz eğer sorun devam ederse geliştiricilerle irtibata geçiniz.
Bu sorun bir tek bende mi oluyor acaba böyle bir şey mümkün mü

Oyla:

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Bu sorun bir tek bende mi oluyor acaba böyle bir şey mümkün mü
son bir aydır aosp romlara olan ilgimden nerdeyse hergün rom değiştirip kuruyorum yani piyasadaki bütün aosp tabanlı romları denedim kullandım kullanmayada devam ediyorum böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım yaşadığım tek sıkıntı aosp romlarda bildirimlerin gelmemesi

Oyla:

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
son bir aydır aosp romlara olan ilgimden nerdeyse hergün rom değiştirip kuruyorum yani piyasadaki bütün aosp tabanlı romları denedim kullandım kullanmayada devam ediyorum böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım yaşadığım tek sıkıntı aosp romlarda bildirimlerin gelmemesi
hocam uyuz ediyor beni şarja takıyorum şarj oluyo gösteriyor 1 saat sonra bi geliyorum hiç şarj olmamış bazen yüzde 0 yazıy
kapanmıyor :D

Oyla:

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
hocam uyuz ediyor beni şarja takıyorum şarj oluyo gösteriyor 1 saat sonra bi geliyorum hiç şarj olmamış bazen yüzde 0 yazıy

kapanmıyor :D
yani ilginç bişey hocam bataryada bi sıkıntı olmasın?

Oyla:

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
yani ilginç bişey hocam bataryada bi sıkıntı olmasın?
hocam miui da herhangi bir sorun yok normal taktığım gibi dolu alıyorum sorun aosp romlarda şarja takıyorum bazen biraz şarj ettikten sonra şarj almıyor bazen de hiç şarj etmeden almıyor

Oyla:

gkn_ymz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Ampere yükle şarja takınca bak şarj oluyor mu, yeniden başlatınca düzeliyor bende de oluyor dediğin ilk şarja takınca işaret çıkıyor ama şarj olmuyor baştan başlatınca düzeliyor bunu birtek USB üzerinden ugreen bir kablom var onda yapıyor

Oyla:
Üst Alt