Yardım AOSP ROM'a kernel flaşlama

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel Experience
Telefon Modeli
Redmi Note 6Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Pixel Experience romuna kangaroox kernel flaşlarsam sıkıntısız şekilde çalışır mı? Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam romu flaşlıyorum miflash üzerinden cihazım kayboluyor flashladıktan sonra ve flaşlamıyor lütfen yardım edin.
Hangi romu. Mi flash üzerinden mi romu yüklediniz yoksa romu yükledikten sonra mı mi flash görmüyor

Oyla:

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
Hangi romu. Mi flash üzerinden mi romu yüklediniz yoksa romu yükledikten sonra mı mi flash görmüyor
Hocam miflashtan refreshe basıyorum cihazımı görüyor 11.0.5.0 romunu flashlıyorum cihaz aşağıda kayboluyor ve hiçbir şey çıkmıyor bomboş yazı kalıyor satırda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve yine fastboot yerine telefon açılmaya başladı dediğiniz gelişmiş seçeneği de yok hocam lütfen seri cevap verir misiniz rica etsem zamanım kısıtlı da yanlış anlamayın.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam miflashtan refreshe basıyorum cihazımı görüyor 11.0.5.0 romunu flashlıyorum cihaz aşağıda kayboluyor ve hiçbir şey çıkmıyor bomboş yazı kalıyor satırda.

Ve yine fastboot yerine telefon açılmaya başladı dediğiniz gelişmiş seçeneği de yok hocam lütfen seri cevap verir misiniz rica etsem zamanım kısıtlı da yanlış anlamayın.
Fastboot moda aldıktan sonra press any key shutdown yazıyor mu. Eğer internetiniz var ise tavsiyem eve gelip twrp ile global rom yüklemeniz. İnternet cafenin bilgisayarı ile pek bir şey yapılamaz çünkü Her şeyi karman çorman ettiniz.

Oyla:

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Kurdum hocam yeniden başlatmam mı gerekiyor?

Ama yeniden başlatırsam silinebilir mi internet kafe bilgisayarı olduğu için?
İnternet cafe bilgisayarında düzgün sonuç alamazsınız. Twrp ile global rom yüklerseniz daha iyi

Oyla:

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
İnternet cafe bilgisayarında düzgün sonuç alamazsınız. Twrp ile global rom yüklerseniz daha iyi
Hocam eve döndüm. Gerek duymadım hocam ya global yükleyip de tekrardan pixel yüklemeye. Performansını beğendim çünkü herhangi bir hata da almadım. Çok teşekkür ediyorum hepinize. Ne hatam olduysa da özür diliyorum ya gergin bir anıma denk gelmişsinizdir ya da aradığım çözüme bir türlü ulaşamamışımdır. Böyle durumlarda çok sinirlenebiliyorum kiminizi kırdıysam çok özür diliyorum. Teşekkürler tekrardan.

Hocam konu açma hakkı verebilir misiniz söz veriyorum araştırmadan konu açmayacağım eğer onla ilgili konu var ise onun altına yazacağım. Aksi takdirde banlarsınız.

Oyla:
Üst Alt