Rom Aosp rom önerisi alınır.10s

• Konbuyu başlatan Üye silindi 265308
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 22
  • Görüntüleme 1K

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Hocam şimdi ben crDroid ROM'dan inanılmaz derece sıkıldım buglardan vs MIUI 14'e geri döndüm. Simdi aklımda evox ve LineageOS var ama onlar için MIUI 12'ye geri dönmem lazım. Benim gözüme geliyor bu işlem. Kac defa ROM yüklememe rağmen. Simdi kafamda pe var gsi olan var bir de official gsi oto yüklüyor sizce yine de official mi yükleyeyim.
Hocam ben gsi romların çok stabil çalıştığını düşünmüyorum yani bu benim fikrim tabi ama yani her telefonda çalışması için yapılmış bir rom ne kadar stabil çalışır bilmiyorum.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Hocam ben gsi romların çok stabil çalıştığını düşünmüyorum yani bu benim fikrim tabi ama yani her telefonda çalışması için yapılmış bir rom ne kadar stabil çalışır bilmiyorum.
o zaman official rom yükleyeyim

sivenzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
17
Oxygen OS varsa dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mtk olmasa eu rom tavsiye ederdim. bende bugun stock tr romundan eu roma geçtim telefon baya hızlandı ama redmi note 10s için eu rom yok galiba daha doğrusu mtk işlemciler için yok diyorlar ama örneğin rn9 helio g85 çalıştırmasına rağmen onda var
Hocam ben rn11 e eu rom yüklediğim zaman kontrol merkezi kasıyor sizdede oluyormu 4/128

Üst Alt