Rom Aosp rom önerisi alınır.10s

• Konbuyu başlatan Üye silindi 265308
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 22
  • Görüntüleme 1K
Ü

Üye silindi 265308

Guest
MIUI 14 A13 var.Miui tabanlı veya aosp rom yükleyeceğim.Mumkunse sürüm düşürmeyim.Link atarsanız tadından yenmez
Şimdiden teşekkürler.
Skorpi
emirhanyaglici
MetinTR
Metin

Moderatör tarafında düzenlendi:

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Öncelikli önerim LineageOS Redmi Note 10 Pro'da en memnun kaldığım rom. Stabilite, pil, akıcılık. Özelleştirmeler size yetersiz gelirse de Ancient tavsiye ederim.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Hocam pixel experience tavsiyemdir. çok hızlı ve kaliteli bir yazılım saf android ve android 13 var cihaz için sitede

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Evet pixel experience da güzeldir Basaransemih2009 bize öncelik belirtirsen daha iyi öneride bulunuruz. Pil ? Özelleştirme ?

Ü

Üye silindi 265308

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet pixel experience da güzeldir Basaransemih2009 bize öncelik belirtirsen daha iyi öneride bulunuruz. Pil ? Özelleştirme ?
Hız+Pil
Crdroid kullandım excalabur hocamın paylaştığını o unofficial olduğu için hızlı değildi
Lineage os için ise yeni yükleme metodu var twrp olmadan yükleniyor onun için endişelendim

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Hız+Pil
Crdroid kullandım excalabur hocamın paylaştığını o unofficial olduğu için hızlı değildi
Lineage os için ise yeni yükleme metodu var twrp olmadan yükleniyor onun için endişelendim
Hocam bir romun Lineage, crdroid olmasından ziyade device tree önemlidir. Sizin cihaz için hangi tree daha stabil tam bilemiyorum. Ancak pek çok romun sağlayıcısı CodeChas3r diye bir arkadaş. Yani bir çok romdan aynı performansı alacaksınız. Bence LineageOS veya Pixel Experience (ikisi de farklı tree) arasında karar verin. Pixel experienceda pil diğerleri kadar iyi değildir onu söyleyeyim. Eğer Lineage'ı gözünüz kesmesse o zaman Project Blaze bakabilirsiniz.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
MIUI 14 A13 var.Miui tabanlı veya aosp rom yükleyeceğim.Mumkunse sürüm düşürmeyim.Link atarsanız tadından yenmez
Şimdiden teşekkürler.
Skorpi
emirhanyaglici
MetinTR
Değerli hocam, cihazınız için maalesef AOSP Rom öneremem ama size tavsiyem kesinlikle her birini indirip, 3-4 gün arayla yükleyerek, deneyimlemek.. Daha ziyade güncelleme desteği olanları deneyiniz, son kararınızı da bu ay sonunda merakla bekliyor olacağım

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Ü

Üye silindi 265308

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerli hocam, cihazınız için maalesef AOSP Rom öneremem ama size tavsiyem kesinlikle her birini indirip, 3-4 gün arayla yükleyerek, deneyimlemek.. Daha ziyade güncelleme desteği olanları deneyiniz, son kararınızı da bu ay sonunda merakla bekliyor olacağım

Seve seve aslında haklısınız desteklenmeyen bir mediatek vakası.Ama iş görüyor.Hocam romu bosverin twrp beta 5.Ne iş yapar stabil twrp daha yoksa...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bir romun Lineage, crdroid olmasından ziyade device tree önemlidir. Sizin cihaz için hangi tree daha stabil tam bilemiyorum. Ancak pek çok romun sağlayıcısı CodeChas3r diye bir arkadaş. Yani bir çok romdan aynı performansı alacaksınız. Bence LineageOS veya Pixel Experience (ikisi de farklı tree) arasında karar verin. Pixel experienceda pil diğerleri kadar iyi değildir onu söyleyeyim. Eğer Lineage'ı gözünüz kesmesse o zaman Project Blaze bakabilirsiniz.
Hocam lineage os kurulumu twrp olmadan yapın diyor biraz garipsedim açıkçası

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Seve seve aslında haklısınız desteklenmeyen bir mediatek vakası.Ama iş görüyor.Hocam romu bosverin twrp beta 5.Ne iş yapar stabil twrp daha yoksa...

Ne işe yarar, yarar mı bilemem ama adam yapmışsa, mutlaka bir işe yarar, en azından denemekten bir zarar gelmez, gelirse, hepimiz buradayız ama maç var, bakamaya biliriz

Ü

Üye silindi 265308

Guest

Koçara
kafeinsiz

Ne işe yarar, yarar mı bilemem ama adam yapmışsa, mutlaka bir işe yarar, en azından denemekten bir zarar gelmez, gelirse, hepimiz buradayız ama maç var, bakamaya biliriz

Hocam twrp ile crdroid yükledim ama yt vs gezerken dönüyor uygulamayı tekrar açmam gerekiyor.Gerci rom excalabur hocamın romuydu

Üst Alt