Kernel Anymore Project Kernel - POCO X3 Pro (Vayu) / 08.11.24

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
9
Birkaç gün denedim ancak olumlu bir sonuç alamadım. GPU undervolt yüzünden 2 oyunda kasma yaşadım. Hello Neighbor 60 FPS çalışamaz oldu ve Genshin Impact takılmadığı halde mid ayarda bile takılmalar yaşadım. Üstüne de son sürümde Knock-on özelliği de çalışmaz oldu. 14/10/24 sürümüne döndüm.

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
9
Ekleme: kasma yaşanmasının sebebi kernelin son sürümünde GPU hızı 692 MHz'den 675 MHz'e düşürülmüş olması. 17 MHz fark çok değil gibi duruyor ama gerçekten farkı var. Açıkçası son sürümü oyun oynayanlar için pek öneremiyorum. DDR Bus 2133 MHz oldu deniyor ancak FKM'den kontrol edince yine aynı hızında duruyor. Bu son sürümde bence ufak bir batırdılar. Undervolt dedikleri şey underclock sadece. Bunu Telegram gruplarında konuştum ama düzeltmeye pek yanaşmıyor gibiler.
Bazı kullanıcılar sensörlerinde problem yaşadığını, ekran döndürme vb. özelliklerin çalışmadığını söylüyorlar. 14/10/24 güncellemesi bence en stabili şimdilik.

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
16
Ekleme: kasma yaşanmasının sebebi kernelin son sürümünde GPU hızı 692 MHz'den 675 MHz'e düşürülmüş olması. 17 MHz fark çok değil gibi duruyor ama gerçekten farkı var. Açıkçası son sürümü oyun oynayanlar için pek öneremiyorum. DDR Bus 2133 MHz oldu deniyor ancak FKM'den kontrol edince yine aynı hızında duruyor. Bu son sürümde bence ufak bir batırdılar. Undervolt dedikleri şey underclock sadece. Bunu Telegram gruplarında konuştum ama düzeltmeye pek yanaşmıyor gibiler.
Bazı kullanıcılar sensörlerinde problem yaşadığını, ekran döndürme vb. özelliklerin çalışmadığını söylüyorlar. 14/10/24 güncellemesi bence en stabili şimdilik.
PixelOs ' un son sürümünü ve 27.09.2024 tarihli AnymoreKSU-Google Kernel kullanıyorum. HwInfo ile baktığımda GPU saat hızı 692 MHz ve işlemci saat hızı 2956 MHz gösteriyor.

Üst Alt