Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KernelAnymore Project Kernel - POCO X3 Pro (Vayu) / 08.11.24
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kurduk bakalım neler olacak. Bende kernel görünmeme sorunu yok. Dediklerine göre bazı ROM'lar uzun kernel adlarını göstermiyor. Bende sorun olmadı en azından gösteriyor.
Genel anlamda şöyle söyleyeyim kernel sonrası ısınma öyle ahım şahım olmadı. Reels gezintisinde ısınan telefon sadece biraz ılımakla yetiniyor. Aynı şekilde CoC oynarken de sadece ılımakla yetiniyor. sanırım sonradan yaptıklatı undervolt yeniliği işini yapıyor. Google Clang ile arasında uçurum fark göremedim neredeyse. Kullanılabilir yani. Ancak tabi bataryama etki etmedi pek. Zaten bataryam mahvolmuş halde biraz.
Genel anlamda şöyle söyleyeyim kernel sonrası ısınma öyle ahım şahım olmadı. Reels gezintisinde ısınan telefon sadece biraz ılımakla yetiniyor. Aynı şekilde CoC oynarken de sadece ılımakla yetiniyor. sanırım sonradan yaptıklatı undervolt yeniliği işini yapıyor. Google Clang ile arasında uçurum fark göremedim neredeyse. Kullanılabilir yani. Ancak tabi bataryama etki etmedi pek. Zaten bataryam mahvolmuş halde biraz.
v3.14.355 Sürüm Notları:
• Linux Kernel'i 4.14.355-openela'ya güncellendi.
• CAF/CLO 'LA.UM.9.1.r1-16400-SMxxx0.QSSI14.0'
• ASOC: ANC kulaklıkları için destek kaldırıldı.
Daha fazlası için geliştirici sayfasına bakabilirsiniz.
v3.14.355 Sürüm Notları:
• Linux Kernel'i 4.14.355-openela'ya güncellendi.
• CAF/CLO 'LA.UM.9.1.r1-16400-SMxxx0.QSSI14.0'
• ASOC: ANC kulaklıkları için destek kaldırıldı.
Daha fazlası için geliştirici sayfasına bakabilirsiniz.
Ekstra indirme linki koymanıza gerek yoktur hocam. Güncellemeleri biraz deneyip ona göre ekliyorum, yeni yanınlandığında kopyala yapıştır yapmak mantıklı gelmiyor. Diğer kullanıcı yorumlarını da okumak gerekli.
Şu kısım beni şüphelendirdi. GPU hızı 692 MHz idi. Buna neden undervolt koydular anlamıyorum. Arada oyun da açtığım için fark eder mi bilemedim ama riskli geldi gözüme hafif.