- Adım
- Enes
- Cihazım
- Poco F1
- Konular
- 11
Muhtemelen hayır ama bir kaç modlama ile belki olabilirAosp romlarda miui arama ve mesaj uygulamasını kullanmak mümkünmüdür
Muhtemelen hayır ama bir kaç modlama ile belki olabilirAosp romlarda miui arama ve mesaj uygulamasını kullanmak mümkünmüdür
Aosp romlarda miui kamera olmuyor hocam, bu modül aosp romlarda miui kamera kullanmamızı sağlıyor.Hocam bu ne şimdi anlamadım. Eu rom stabil kullanıyorum bu yüklü gelen kamera değil mi zaten
Hocam AOSP romlar için MIUI camera portu, bu MIUI neden kurdunuz?twrp ile zipledim ama uygulama gelmedi ekrana değişiklik varmı yokmu göremedim ben de miroom kullanıyorum 9.12.12 redmi note 7 nasıl kaldirabilirim
Aynı hocam tüm cihazlar için MIUI kullanıyorsanız kurmayın.Mi 8SE için hangisini indirmek lazım.en baştan ilk iki tanesini indirdim. Sirius filan yazmıyor. Sadece twrp ve magisk yazıyor
Tamam hocam teşekkürler. Mimoji için kurmak istemiştim.Aynı hocam tüm cihazlar için MIUI kullanıyorsanız kurmayın.
hocam ben bu MIUI rom ile aosp rom nedir anlayamadım stock rom custom rom diye bilirim ben nasıl ayırt edecez sorun olmazsa yardımcı olur musunuzHocam AOSP romlar için MIUI camera portu, bu MIUI neden kurdunuz?