Yardım Anx camera eklentisi aktarımı

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 13.0.1.0
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 10 PRO MAX
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,redmi note 10 pro max cihazım var miui 13 yüklü anx kamera içerisinde ki bir eklentiyi nasıl orjinal kamera uygulamasına dahil edebilirim?

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Uğraştığımiz şeye bak millet kernel kurayım, şu romu kurayım der ben alt tarafı bir mimoji için uğraşıyorum sanki çok önemli bir özellik ama yine de kamera uygulamasında böyle bir özelliğin olması güzel olur

Bunu biliyorum hocam,hazır avatar var kendi yüzümü oluşturmuyor
O zaman telefonu rootlayıp, SDmaid ve SDmaid Pro' yu kurarak AnX Camera' dan istediğinizi çekip dışarı apk olarak almayı bir deneyin derim.Ben Miui kullanmıyorum, yoksa denerdim. Aosp rom kurulu bende.

Oyla:

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
O zaman telefonu rootlayıp, SDmaid ve SDmaid Pro' yu kurarak AnX Camera' dan istediğinizi çekip dışarı apk olarak almayı bir deneyin derim.Ben Miui kullanmıyorum, yoksa denerdim. Aosp rom kurulu bende.
Bir deneyelim

Oyla:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Benim sisteme AnX Camera' yı Miui eklentileri sayesinde ( Miui-Core ) kurabilirim. Siz hangi dosyayı istiyorsunuz tam olarak yazın.
Olsa olsa bu ekte yolladığım olabilir, eğer olursa tabii. AnX Camerayı kurdum, ekteki eklentiyi dışarı aktardım size yolluyorum.

Ekli dosyalar

• ANXExtraPhoto(com.miui.extraphoto)-190.BountifulDistantHapuka(190)-ANXExtraPhoto.apk
    4,1 MB · Görüntüleme: 5
Oyla:

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Benim sisteme AnX Camera' yı Miui eklentileri sayesinde ( Miui-Core ) kurabilirim. Siz hangi dosyayı istiyorsunuz tam olarak yazın.
Hocam ben mimoji eklentisini istiyorum resimdeki dosya anx kameraya ait mimoji dosyası
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görmedim hocam şimdi deniyorum
Olsa olsa bu ekte yolladığım olabilir, eğer olursa tabii. AnX Camerayı kurdum, ekteki eklentiyi dışarı aktardım size yolluyorum

Olsa olsa bu ekte yolladığım olabilir, eğer olursa tabii. AnX Camerayı kurdum, ekteki eklentiyi dışarı aktardım size yolluyorum.
Denedim hocam ve maalesef paket uyumsuz dedi yani kısaca benim kamera uygulamasının sürümü daha yüksek diye olmuyor aşağıda resimde kamera uygulamamin sürümü var ve istediğim şey tam olarak 2.resimde ki daire içine aldım karalı olan değil

Hocam ben mimoji eklentisini istiyorum resimdeki dosya anx kameraya ait mimoji dosyası
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Görmedim hocam şimdi deniyorum

Denedim hocam ve maalesef paket uyumsuz dedi yani kısaca benim kamera uygulamasının sürümü daha yüksek diye olmuyor aşağıda resimde kamera uygulamamin sürümü var ve istediğim şey tam olarak 2.resimde ki daire içine aldım karalı olan değil
Cihaz da root olmadığı için anx kameranın sürüm numarasını da değiştiremiyorum belki o değişse kurulur

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-13-18-03-33-630_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-03-13-18-03-33-630_com.miui.securitycenter.jpg
    207,3 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_20220313_180321.jpg
    IMG_20220313_180321.jpg
    220,3 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Oyla:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Mimojiyi kurduktan sonra mimoji eklentisini apk olarak dışarı aktardım, 78 Mb tuttu, sunucu dosya büyük olduğu için bu kanalla gönderemiyorum. Google Drive yükleyebilirim. O yuvarlak içine aldığınız img. dosyası bende nerededir acaba bulamıyorum, göremedim. Anx Camerayı Magisk ile kurdum.

Oyla:

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Mimojiyi kurduktan sonra mimoji eklentisini apk olarak dışarı aktardım, 78 Mb tuttu, sunucu dosya büyük olduğu için bu kanalla gönderemiyorum. Google Drive yükleyebilirim. O yuvarlak içine aldığınız img. dosyası bende nerededir acaba bulamıyorum, göremedim.
Drive yükle hocam sana zahmet deneyeyim

Oyla:
Üst Alt