Yardım Anx camera eklentisi aktarımı

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 13.0.1.0
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 10 PRO MAX
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,redmi note 10 pro max cihazım var miui 13 yüklü anx kamera içerisinde ki bir eklentiyi nasıl orjinal kamera uygulamasına dahil edebilirim?

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Hayır ben o dosyaları kastetmiyorum. SDmaid uygulaması kurulduktan sonra açınız. Uygulamalar kısmına tıkladığınızda telefonunuzdaki tüm uygulamaları gösteriyor ve siz dilediğiniz uygulamayı apk olarak dışarı (download klasörüne ) aktarabiliyorsunuz
Anladım fakat mimoji bir uygulama değil bir eklenti ve stock kamera da bu yok anx kamera da ben de yok sadece anx kameranın içersinde ki mimoji dosyasını aldım ve yukarıda paylaştığım resim mimoji dosyası bunu stok kameraya dahil etmeye çalışıyorum

Oyla:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
A
Hayır ben o dosyaları kastetmiyorum. SDmaid uygulaması kurulduktan sonra açınız. Uygulamalar kısmına tıkladığınızda telefonunuzdaki tüm uygulamaları gösteriyor ve siz dilediğiniz uygulamayı apk olarak dışarı (download klasörüne ) aktarabiliyorsunuz. Anx Camera kurulu bir sistemden o eklenti SDmaid ile dışarı aktarılabilir, onu demek istiyorum.

Oyla:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Haklı olabilirsiniz. Bahsettiğiniz o Mimoji' yi SDmaid ile dışarı aktarmak mümkün olmayabilir, o noktayı düşünmemiştim. SDmaid sadece uygulamaları dışarı aktarıyor. Görselleri yapamayabilir.

Oyla:

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Haklı olabilirsiniz. Bahsettiğiniz o Mimoji' yi SDmaid ile dışarı aktarmak mümkün olmayabilir, o noktayı düşünmemiştim.
Şimdi anx kameranın APK sini indirdim üstüne tıklayınca ben de yüklü olmadığı halde güncellensin mi diyor galiba orijinal kamera üzerine kuracak fakat kur dediğim de paket geçersiz diyor bunu çözmek lazım

Oyla:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Şimdi anx kameranın APK sini indirdim üstüne tıklayınca ben de yüklü olmadığı halde güncellensin mi diyor galiba orijinal kamera üzerine kuracak fakat kur dediğim de paket geçersiz diyor bunu çözmek lazım
Hangi rom kurulu sizde?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anx Camera için Miui Core eklentileri kurulumu sizde ?

Oyla:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
12 destekleyeni bulduğunuzda mevcut kamerayı kaldırıp kurabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt