- Adım
- Yunus Emre
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 13
Hocam bende kararlı sürüm yazıyor resim attım ekeMi 9t lere henüz bir güncelleme yok hem kararlı sürüm gelmicek mi ? Beta dan mı başlıyor ?
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncelleme bekle. Bakalım. Güncelleme sonrası nasıl olmuş yorumlara bak.MIUI 11 güncellemesi geldi fakat bir süre beklemeli miyim sizce? Batarya performansı kötüleşir diye korkuyorum aslında. Geri dönüşlerden sonra karar vereceğim. Ankete bekliyorum herkesi.
Biliyorum hocam. Nasıl sizce batarya performansı bakımından yüklemeli miyim? Herhangi bir sıkıntısı var mı?Hocam biz o güncellemeyi alalı baya oldu daha ne diyeyim![]()
Ben gayet memnunum hiçbir sıkıntı yaşamıyorum custom rom kullanıyorum onu da belirteyim globalde nasıl olur bilemiyorum açıkçasıBiliyorum hocam. Nasıl sizce batarya performansı bakımından yüklemeli miyim? Herhangi bir sıkıntısı var mı?
Hocam sanırsam global betaya güncelleme desteği kesildi sadece global kararlı sürümler gelcek her cihaz içinGlobal Betadayim buraya gelir mi ? Mi 8 lite
Anladım sağolun ben aslında bekleme taraftarıyım biraz daha da aklımda binbir soruBen gayet memnunum hiçbir sıkıntı yaşamıyorum custom rom kullanıyorum onu da belirteyim globalde nasıl olur bilemiyorum açıkçası
Hocam note 4x gelecek diye biliyorumHayır...![]()