Sohbet Ankaralı dan Herkese Merhabalar :)

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Hoşgeldiniz :)
Xiaomi her zaman iyidir bende daha yeni Xiaomi kullanıcısıyım ama ileride alacağım cihazlarda muhakkak Xiaomi olacaktır...
Tekrardan hoşgeldiniz Utku bey

Hoşbulduk Xiaomi iyi aynen katılıyorum. Bundan öncesinde Huawei kullandım oda aratmıyordu ama Bl kilidi açamıyorduk ben tema yükleyemeyeceksem yada cihazı özelleştiremeyeceksem bana eziyetten başka birşeye yaramıyor yani güvenlik olayına biz son kullanıcı dikkat edip ona göre hareket etmeliyiz ve firma uyarmakla mükkellef olup açmayada izin vermeli bence. Açık kaynak kodlu bir yazılımın kısıtlanmasını doğru bulmuyorum mesela şimdi Samsung da biraz Bl kilit açma işini meşakkatli hale getirdi diyorlar.

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Hoşbulduk Xiaomi iyi aynen katılıyorum. Bundan öncesinde Huawei kullandım oda aratmıyordu ama Bl kilidi açamıyorduk ben tema yükleyemeyeceksem yada cihazı özelleştiremeyeceksem bana eziyetten başka birşeye yaramıyor yani güvenlik olayına biz son kullanıcı dikkat edip ona göre hareket etmeliyiz ve firma uyarmakla mükkellef olup açmayada izin vermeli bence. Açık kaynak kodlu bir yazılımın kısıtlanmasını doğru bulmuyorum mesela şimdi Samsung da biraz Bl kilit açma işini meşakkatli hale getirdi diyorlar.
Valla ben hiç bl kilidi ile falan hiç uğraşmam pc üzerinde uğraştığım için bana telefonda ne bilim gereksiz geliyor :D
Bu arada konu dışı ama Ankaranın neresindesiniz??

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Valla ben hiç bl kilidi ile falan hiç uğraşmam pc üzerinde uğraştığım için bana telefonda ne bilim gereksiz geliyor :D
Bu arada konu dışı ama Ankaranın neresindesiniz??

Eryamandayım ben.

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Akyurt da tanıdıklarım varda belki ordasınızdır dedim :)

Doğrudur, hiç gitmedim o taraflara vallahi Pursaklara gitmişliğim varki yakın zaten Akyurta 23-24 dakika felan ki ben yaklaşık 20 senedir eryamanda çocukluğunu yaşamış birisi olarak Eryamanın eski havasının kalmadığını düşünüyorum her yer residence oldu ve yeşil alanlar işgal edildi ne yazık ki yani şöyle iki laflayalım deseniz her yer kafe.

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Doğrudur, hiç gitmedim o taraflara vallahi Pursaklara gitmişliğim varki yakın zaten Akyurta 23-24 dakika felan ki ben yaklaşık 20 senedir eryamanda çocukluğunu yaşamış birisi olarak Eryamanın eski havasının kalmadığını düşünüyorum her yer residence oldu ve yeşil alanlar işgal edildi ne yazık ki yani şöyle iki laflayalım deseniz her yer kafe.
Valla ben oralara falan çok yabancıyım sadece Akyurtu biliyorum bir de bir kaç kez Kızılay civarına gitmişliğim var...
Dediğiniz gibiyse zaten öyledir de yani bence oralarda yaşanmaz. Konuyu çok dağıttım galiba :D:D :)

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Valla ben oralara falan çok yabancıyım sadece Akyurtu biliyorum bir de bir kaç kez Kızılay civarına gitmişliğim var...
Dediğiniz gibiyse zaten öyledir de yani bence oralarda yaşanmaz. Konuyu çok dağıttım galiba :D:D :)

Yok sohbet ediyoruz iyi oluyor yöneticiler birşey demediği sürece devam edebiliriz bence :) :D Kızılay da mesela eskisi gibi değil ben Kızılay'ı kan bağışı otobüsüyle tanırdım hep çocukken annemle giderdik orada kan bağışı yaptırırdı bana o hep aklımdadır mesela şimdi eski Kızılay nerede havası bile aynı değil eski esnaflar yok. Mesela yol üstünde sandviç yapanlar vardı ama ne sandviç ankara sandviçi diye bağırırlardı keşke olsa tekrar. Sonra o dolmuşların olduğu taraflarda gobit satarlardı en güzel günlerdi :)

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Hoşgeldiniz aramıza.. mi Max 3 çok övüyorlar bataryasını gerçekten o derece iyimi merak ettim :)

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Hoşgeldiniz aramıza.. mi Max 3 çok övüyorlar bataryasını gerçekten o derece iyimi merak ettim :)

Batarya değil akü var cihazda 2-2,5 günü zorlayan bir performans gördüm ben süre olarak ama bu benim sadece arama yapmam, sosyal medya kullanmam bir iki video olayıyla kullanım senaryoma bağlı daha yoğun kullanım senaryolarında yine 1 günü çıkartıp 2.güne yettiğini söyleyebilirim. Hele ki cihaz için güzel kerneller bulursanız demeyin keyfinize hocam.

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Batarya değil akü var cihazda 2-2,5 günü zorlayan bir performans gördüm ben süre olarak ama bu benim sadece arama yapmam, sosyal medya kullanmam bir iki video olayıyla kullanım senaryoma bağlı daha yoğun kullanım senaryolarında yine 1 günü çıkartıp 2.güne yettiğini söyleyebilirim. Hele ki cihaz için güzel kerneller bulursanız demeyin keyfinize hocam.
Herşeyi çok güzelde hocam ..biraz kaba diyorlar cebe rahat sığıyor mu acaba ? Yakından inceleme fırsatım olmadı ama en kısa sürede bir mağazaya gidip incelemeyi düşünüyorum...

Üst Alt