Sohbet Ankaralı dan Herkese Merhabalar :)

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Herşeyi çok güzelde hocam ..biraz kaba diyorlar cebe rahat sığıyor mu acaba ? Yakından inceleme fırsatım olmadı ama en kısa sürede bir mağazaya gidip incelemeyi düşünüyorum...

Göreceli biraz o yani kimine göre kaba kimine göre oldukça şık. Birde cebe koyar çıkartırken evet sıkıntı ben mesela dar kot giyindiğim için oturma kalkması aşırı zor cepteyken o yüzden genelde yağmurluğun cep kısmıyla yada şöyle sırt çantamın fermuarlı köşe kısmına koyuyorum. diğer türlü batıyor hele bide kılıf alın takın şöyle armor olanlarından o zaman evlere şenlik hocam :D :D

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Bu arada merak edenler için söyleyeyim, Max3 büyük değil, diğer cihazlar yanında küçük kalıyor

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Aslında telefon dediğin böyle olacak hocam. Kot üreticilerini cepleri biraz daha geniş yapmaya davet ediyorum ben :D :D

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Aslında telefon dediğin böyle olacak hocam. Kot üreticilerini cepleri biraz daha geniş yapmaya davet ediyorum ben :D :D
Ben yaklaşık 1 buçuk senedir kullanıyorum, önceki de Max2 idi

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Ben yaklaşık 1 buçuk senedir kullanıyorum, önceki de Max2 idi

Doğrudur da hocam biz gençler dar kot giyiyoruz ya o cebe s4 mini bile zor sığıyor desem inanırmısınız birde bunu koymaya çalışınca olmuyor :D :D otur kalk batıyor biraz suç cihazda değil asında bizde birazda :)

Üst Alt