Ankaradan selamlar

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Herkese teşekkürler arkadaşlar. Redmi pro dan ara sıra kafayı yemesi dışında çok memnunum dolayısıyla ara sıra aç kapa yapıyorum. Global romu bekliyoruz ama hala çıkmadı. Bir de ek olarak şuana kadar hiç güncelleme almadım sebebi hiç wifiye bağlanmamış olmam mı? Hep mobil veri ile kullandım

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üzerinde fake rom vardır güncelleme almaz. Global rom çıkacak veya çıkmayacak şeklinde kesin bir açıklama yok resmi kanallardan. Bl kilidini kaldırıp xiaomi.eu romu kurarsanız o kapat açlardan da kurtulursunuz.

Blitz33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
salih
Cihazım
redmi pro
Konular
6
Bugün benim redmi pro kafayı yedi sol navigasyon tuşu uygula ma kapatmaya Yarıyordu şimdi pasif aç kapat yaptım yine aynı, birde bl açık mı kapalı mı nasıl öğrenirim

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Üzerinde fake rom vardır güncelleme almaz. Global rom çıkacak veya çıkmayacak şeklinde kesin bir açıklama yok resmi kanallardan. Bl kilidini kaldırıp xiaomi.eu romu kurarsanız o kapat açlardan da kurtulursunuz.
Bunu yaparken takip edeceğimiz adımlarla ilgili bir yazı var mıdır acaba? Bu işlere biraz yabancıyım

GÜNCEL KAL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
7
Bunu yaparken takip edeceğimiz adımlarla ilgili bir yazı var mıdır acaba? Bu işlere biraz yabancıyım

Evet böyle yazılar var sitede ama Mi5,Mi5s, Redmi Note4 vs. üzerinde uygulanan bl kilidi acma rom yükleme vs. yazılar var. Redmi Pro üzerinde uygulanan yazı yok benim bildiğim kadarıyla
sw33tking hocam Redmi Pro kullanıcıları için de takip edebilecekleri bir rehber yapılabilineceğini söylediğini hatırlıyorum belki yanlış hatırlıyorumdur. bir forum sorusu altında.Ama , bir rehber hazırlanıp forumun Redmi Pro bölümünde en başa sabitlenirse güzel olur.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62

Elimizde cihaz olmadığından bir rehber hazırlayamadık. Cihazını ulaştırıp rehber hazırlamamıza yardımcı olacak arkadaş var ise onun cihazını ücretsiz halledeceğiz.

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Elimizde cihaz olmadığından bir rehber hazırlayamadık. Cihazını ulaştırıp rehber hazırlamamıza yardımcı olacak arkadaş var ise onun cihazını ücretsiz halledeceğiz.
Şuan alternatif telefonum olsa kesin yollardım. Bu arada kaspersky telefonun calculator ve note uygulamalarını trojan olarak algılıyor, kıllandım biraz arkadaşlar.
Redmi serisinin flagshipi diye aldık ama hala global ROM bekliyoruz.

Üst Alt