Sohbet Ankaradan Selam

esinti11111

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Esinti
Cihazım
Pocophone F1
Konular
1
Bu gün bir xiaomi pocophone F1 cihazını internetden sipariş vermiş bulunmaktayım. (Delta servis Garantili). Her ne kadar alacağım telefonun ismini ve modelini söylemekte çok zorlansamda :) Bir türlü alışamadım.. :D

Aranıza katılmaktan memnun oldum.. Sadece oyun için bu cihazı aldım. geri kalan hiçbir özelliği umrumda bile değil. Umarım xiaomi beni hayal kırıklığına uğratmaz. Takıldığım noktada yardımlarınızı ve paylaşımlarınızla esirgemeden destek olmanız dileğimle . Şimdiden çok teşekkür ederim .

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Ankaradan selam. :) Hayırlı olsun yeni telefonunuz, aramıza hoşgeldiniz. İyi günlerde kullanmanız dileği ile. :)

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Bu gün bir xiaomi pocophone F1 cihazını internetden sipariş vermiş bulunmaktayım. (Delta servis Garantili). Her ne kadar alacağım telefonun ismini ve modelini söylemekte çok zorlansamda :) Bir türlü alışamadım.. :D

Aranıza katılmaktan memnun oldum.. Sadece oyun için bu cihazı aldım. geri kalan hiçbir özelliği umrumda bile değil. Umarım xiaomi beni hayal kırıklığına uğratmaz. Takıldığım noktada yardımlarınızı ve paylaşımlarınızla esirgemeden destek olmanız dileğimle . Şimdiden çok teşekkür ederim .

Hoşgeldiniz hocam, hayırlı olsun,

Sayın tariktastan hocamızın önerilerğne buradan ve Pocophone f1 ile ilgili diğer konuları buradan takip edebilirsiniz.

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10

MIUI Türkiye Ailesine hoşgeldiniz hocam.
Cihazınız hayırlı olsun , güzel günlerde sorunsuz ve de uzun ömürlü bir şekilde kullanmanız dileği ile :)

Pocophone F1 hayal kırıklığına uğratmaz aksine hayallerdeki telefondur <3 Idea~~
Çok memnun kalacağınızı bildirmek isterim :)
Hoşgeldiniz hocam, hayırlı olsun,

Sayın tariktastan hocamızın önerilerine buradan ve Pocophone f1 ile ilgili diğer konuları buradan takip edebilirsiniz.
Teşekkürler Mesut hocam. Forumda bulamayıp aklınıza takılan birşey olur ise ben buralardayım esinti11111 :)

Üst Alt