Haber Ankara da MIUI Türkiye Yetkili bayisiyiz diyen dolandırıcı mağaza var

Ankara kızılayda MIUI Türkiye yetkilisiyiz diyen bu dolandırıcılar a2 lite telefonu bana 2000 tl ye satmata çalışmış acele ettirerek bir an önce aldırmaya çalışmıştı yandaki yer 1800 e satıyordu ben inxe hesapdan 1650 ye aldım gayette memnunum.arkadşa da bozuk kulaklığı Baslı diye 50 tl ye satmışlar..

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
İsteyen istediği fiyata satar, alan alır. Ben kızılayda isimsiz telefonlardan eşime Samsung note 7 aldım ve çok memnunuz, Allah'a şükür.

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Kardeş eğer fiyat farkından dolayı dolandırıcı diyorsan yanlış yapıyorsun serbest piyasa isterse 5000 TL der ürün orijinal mi teknik desteği varmı ve garantili mal satıyor mu ve gerçek mağaza mi bunlara baksaydin

Syan40

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
20 Ocak 2018
Konular
22
Bu dedikleri yeri bende biliyorum karanfil sokakta Kızılay AVM paralelinde adamlara kesin bir soru soruyorsun cihazla cevap vermekten bile acizler.

piriyatel

eksamin
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet fatih
Cihazım
Mi 9
Meslek
Kamu
Konular
8
Balıkçıoğlu ve sezenlerde ki o dükkanların kirası müşterektir yani 10 satıcı bir kirayı bölüşür, diğer konu ikinci el telefonlardan dolayı bir çoğu davalar ile uğraşır ( kendi başımada geldi samsung s2 almıştım ikinci el üniversitede iken çalıntı çıktı telefon gitti paramı alamadım vs ) bu gibi durumlar için cihazın arkasında duran bildiğiniz yerlerden alışveriş yapın evet teknoloji siteleri pahalı ama karşınızda kurumsal bir firma olmuş oluyor balıkçıoğlu no:56 'da bi tezgahta telefon satan biri değil bu büyük ve önemli farktır.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
TDK nın tanımına göre dolandırıcılık, " Birini aldatarak parasını yada malını elinden almak." fiilidir. Yani bir mal yada hizmeti fahiş bir fiyatla satmak dolandırıcılık kapsamına girmez. Bu yüzden tabiir biraz ağır olmuş.
Almazsınız olur biter. Adı üstünde, serbest piyasa. Neticede kimse kimseye zorla mal satmiyor ki....

ByKaraca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Elime ne geçers
Meslek
Teknoloji Editörü
Konular
380
Bu dedikleri yeri bende biliyorum karanfil sokakta Kızılay AVM paralelinde adamlara kesin bir soru soruyorsun cihazla cevap vermekten bile acizler.

Xiaomi cihazları Xiaomi severlerin satması gerektiğini düşünüyorum ben de. Ticari kafayla iş yapılınca maalesef böyle oluyor. Gerçi ülkemizde hangi teknoloji mağazasına gidersek gidelim çalışanlar yine bilgisiz. Ben Türk Telekom mağazasında .alıştığım dönemde bölge müdürleri vs hayran kalmıştı. Halbuki tek yaptığım cihazların özelliklerini doğru bilmekti :)

Üst Alt