Hocam ben flaşladım ama hata verdi.linkte iki tane suhide var biri hata verdi diğerini flaşladım ama o da hata verdi.mi6 kullanıyorum miui v9 eu rom yüklüSupersu flashlar gibi flashlayacaksınız.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suhide bir modül, siz ilk olarak magisk kurmalısınız.Hocam ben flaşladım ama hata verdi.linkte iki tane suhide var biri hata verdi diğerini flaşladım ama o da hata verdi.mi6 kullanıyorum miui v9 eu rom yüklü
Teşekkür ederim hocam bi deneyeyimSuhide bir modül, siz ilk olarak magisk kurmalısınız.
Ayrıca burda ""1 MB'tan bile küçük olan bu uygulamanın kurulumu da oldukça basit. RAR dosyasını indirip, TWRP veya CWM gibi özelleştirilmiş recovery modları ile flashladığınız takdirde root yetkisine sahip cihazınızla istediğiniz her uygulamaya engelsiz bir şekilde girebileceksiniz."" magisk ten bahsedilmemiş bende nasıl yazılmışsa öyle denedimSuhide bir modül, siz ilk olarak magisk kurmalısınız.
Bu konudaki suhide farklı benim bahsettiğim magisk farklı. Bu konudaki işlemleri Skorpi hocamıza sorunuz.Ayrıca burda ""1 MB'tan bile küçük olan bu uygulamanın kurulumu da oldukça basit. RAR dosyasını indirip, TWRP veya CWM gibi özelleştirilmiş recovery modları ile flashladığınız takdirde root yetkisine sahip cihazınızla istediğiniz her uygulamaya engelsiz bir şekilde girebileceksiniz."" magisk ten bahsedilmemiş bende nasıl yazılmışsa öyle denedim
Eniyisi yüklememek sanırım. Konudaki adımları takip edince hata veriyor. Yinede teşekkür ederim hocamBu konudaki suhide farklı benim bahsettiğim magisk farklı. Bu konudaki işlemleri Skorpi hocamıza sorunuz.