Sohbet Android ten kurtuldum

• Konbuyu başlatan bysah
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 29
  • Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Yok be çok donuyordu takılıyordu ben sürekli rom atmadan duramazdım buna rom atınca brick oluyordu ekran dokunmaları umursamıyordu

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağol ama daha zor huawei olabilirdi evet
Servisine veriyorsun hallediyor. Arızalı telefon herkese denk gelebilir. Gidip dondu,kastı diye rom atılmaz. Önce bir sebeplerini araştırırsın. Tabi verdiğin parayı umursuyorsan. Ama gördüğüm kadarı ile çoğu iPhone kullanıcısının para umurunda değil.

bysah

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cesur
Cihazım
Note 8 pro
Konular
7
Telefon 3 haftalık ti garantiye filan uğraşmak yerine 700 lira zararına verdim gitti romu ben alışkanlık sürekli atmak istiyorum android olunca sorunlardan dolayı degil rom atma sebebim

Servisine veriyorsun hallediyor. Arızalı telefon herkese denk gelebilir. Gidip dondu,kastı diye rom atılmaz. Önce bir sebeplerini araştırırsın. Tabi verdiğin parayı umursuyorsan. Ama gördüğüm kadarı ile çoğu iPhone kullanıcısının para umurunda değil.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Telefon 3 haftalık ti garantiye filan uğraşmak yerine 700 lira zararına verdim gitti romu ben alışkanlık sürekli atmak istiyorum android olunca sorunlardan dolayı degil rom atma sebebim

Yazdığınız cümleleri anlamakta biraz zorlanıyorum. Kelimeler yerleri birbirlerinden çok farklı gibi geliyor. Biraz daha okunaklı cümleler kurarsanız karşınızdaki kişiye anlatmak istediğiniz şeyi daha kolay şekilde ifade edebilirsiniz. Başka sıkıntılar elinizdeki telefonada olabilir. Teknolojik bir cihaz bu ne olacağı belli olmaz. iPhone'a geçtiğinizde rom atma sorununuz ortadan kalkıyor mu?

bysah

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cesur
Cihazım
Note 8 pro
Konular
7
Aynen çok doğru sağol ha birseydaha forum sende de geç açılıp sayfaların yanıt vermediği oluyor mu
Cihaz Mtk'lı olmayaydı iyiydi... giggle~~ şimdi çeşit çeşit rom atar, mutlu mesut androidli olurdun...

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Hayirli olsun. Artik sizi burada göremeyeceğimiz icin üzgünüz. Yolunuz acik olsun.

bysah

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cesur
Cihazım
Note 8 pro
Konular
7
Rom atma sorunum yok cihaz sorunlu mtk olduğu icin sezer1907

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Xıaomı dıger androıdler kadar stabil degıl bu bi gerçek. Zaten o yüzden forumda iphone dan gecıs yapmak ısteyıpte fıkır soranlara xıaomı pek tavsiye edılmıyor. Ayrıca xıaomının sorunlu cıhazıda galiba fazla. Arastırılmadan yenı cıkan modeli almak bıraz riskli gibi.

Son düzenleme:

bysah

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cesur
Cihazım
Note 8 pro
Konular
7

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Sağol ben girerim buraya yine de birde sitede sorun olmasa keşke sayfalar yüklenmiyor
Özellikle geceleri o sorun daha fazla oluyor. Crome'da cok oluyor. Ama iPhoneda iseniz safariden giriyorsaniz ve yine oluyorsa bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt