- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- S24 Ultra
- Meslek
- Kombi Tamiri
- Konular
- 72
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ile konu güncellenmiştir.Forum Kurallarımız Gereği ;Kral bu telefona imei atmayı nerden öğrenebilirim ?
Kral bu telefona imei atmayı nerden öğrenebilirim ?
Kral şimdi custom rom yüklüyemiyorum imei gidiyor diye her kayıtıda 50 tl ye yapıyorlarVer işin ehline halletsin, başın ağrımasın![]()
Al efs yedegini keyfine bak. O gitsin sen getirKral şimdi custom rom yüklüyemiyorum imei gidiyor diye her kayıtıda 50 tl ye yapıyorlar
Kral şimdi custom rom yüklüyemiyorum imei gidiyor diye her kayıtıda 50 tl ye yapıyorlar
Nasıl ve nerden alıcam yardım et banaAl efs yedegini keyfine bak. O gitsin sen getir![]()
Biraz malım kral anlat bir daha50 sefer yazdık,sejin gibi tecrübeli bir üye imenin nasıl gideceğini bilmeli diye düşünüyorum
Nasıl ve nerden alıcam yardım et bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz malım kral anlat bir daha
forum.miuiturkiye.net
EFS olan yeri seçiyorum yedeği saklıyorum sonra her rom kurulumundan sonra o yedeğimi kuruyorum ?Kendisiyle barışık insanları seviyorum
Rehber - TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)
TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı Merhaba Değerli Arkadaşlar. Bu rehberde size TWRP adlı kurtarma aracında "Yedekleme/Backup" nasıl yapılır onu anlatacağım. rock~~ Öncelikle "Yedekle/Backup" kısmına nasıl geçildiğini görelim. Karşımıza aşağıdaki gibi seçenekler gelecektir...forum.miuiturkiye.net
?Al efs yedegini keyfine bak. O gitsin sen getir![]()
EFS olan yeri seçiyorum yedeği saklıyorum sonra her rom kurulumundan sonra o yedeğimi kuruyorum ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
?