- Adım
- Muhammet
- Cihazım
- Xiaomi Mi5
- Konular
- 6
Galeriye geçiş sorunu devam ediyor mu?
Hocam farklı custom rom dan geçerken, format data yapmak gerek demişsiniz? 4 wipe yeterli olmuyor mu?Maalesef devam ediyor hocam.
Hocam farklı custom rom dan geçerken, format data yapmak gerek demişsiniz? 4 wipe yeterli olmuyor mu?
bende de aynı sorun olmuştu twrp modda format data yı birkez daha uygula sonra twrp den geri gelerek reboot recovery şeklinde twrp'den tekrardan install işlemini uygula.Olmuyor hocam rom kurulum sonrası sistem başlamıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olmuyor hocam rom kurulum sonrası sistem başlamıyor
Anladım hocam. 4 wipe ile Mi room dan revos a geçmek istediğimde yüklü sistem bulunamadı hatası alıyorum. O yüzden sordum..Temiz kurulum yapmanızı öneririm hocam.
4 wipe sonrası Sistem başlamıyor, bu da farklı hataları beraberin de getiriyor.
Twrp eski ise sıkıntı yaşanıyor twrpye göre rom atmanız lazım aynı sıkıntıyı ben de yaşadım hatta persist.img dosyası zarar gördü on kamera ve sensörler çalışmıyordubende de aynı sorun olmuştu twrp modda format data yı birkez daha uygula sonra twrp den geri gelerek reboot recovery şeklinde twrp'den tekrardan install işlemini uygula.
Ben 3.seferde başarılı olmuştum aynı işlemleri yaptım hep ama 3 kez yapmak gerekti belki sende de bu şekilde düzelebilir.
@Usta şu an bende betadayım şu an orjinal romlar dağıtıldı bize de gelecek mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twrp eski ise sıkıntı yaşanıyor twrpye göre rom atmanız lazım aynı sıkıntıyı ben de yaşadım hatta persist.img dosyası zarar gördü on kamera ve sensörler çalışmıyordu